A szegénység sajnos jelen van Debrecenben is. A társadalom peremén élők számára hétvégén a civilek étel osztásai segítenek abban, hogy ne éhezzenek - mondta el portálunknak Tukoráné Kádár Ibolya, a Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete vezetője.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Debrecen az ország legjobban ellátott városa, Orbán önti oda a pénzeket. A rászorulók mégis kizárólag a civilek jóvoltából lakhatnak jól. Gyalázat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Málna: @CsipkeRózsa: @Istenakinincsen: A valós tény az nektek a berlini fal! Nyugatról -a jómódból nézve!!! nem láttok át az élet oldalára ahol a nem rászoruló, hanem a potyaleső tetvek ácsorognak a potyakajáért és mindenért ami pluszként kapható! >>> röhögve viszik a 100 méterre álló kocsijukhoz a "szajrét" mert az valójában lopás amit tesznek! nyissátok ki a csippppás szemeiteket!!
Málna
@Istenakinincsen: Ezt most komolyan kérdezed? Szerinted Orbán nem tudna 100 ezret keresni bármilyen munkával? Most mennyit keres? Miről beszélünk? Még egy hétköznapi embernek is rendkívül ostobának kell lennie ahhoz, hogy csak 100 ezret keressen...
Istenakinincsen
@Málna: Kérdezzem komolytalanul? Rendben. Milyen hétköznapi munkát tudna végezni 60 éven keresztül, becsületesen?
Talán szinészként el tudnám képzelni, vagy fociedzőnek...ott túl nagy kárt nem tudna okozni:). Őfelsége nem hétköznapi ember ugye? Talán isten, vagy UFO? Ugyanolyan barnát tojik mint te...A különbség csak annyi, hogy ő a hétköznapi emberek munkájából él.
Málna
@Istenakinincsen: Jogász végzettsége van...De tényleg nem értem, hogy miért kell ilyen hülyeséget kérdezni.
Yoda69
"Szégyellje magát, aki ide juttatott bennünket!" - Civilek ételosztásai Debrecenben

Miért nem lehet néven nevezni a főkolompost? orbanviktort?
Istenakinincsen
@Málna: Jogász??? Az meg mi? Mire jó? Juhásznak kellet volna mennie, mert az legalább csinál valami hasznosat.
Ilyen hülyeséget csak azért kérdezek tőled, mert te tudod a jó választ:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.