Erre is hat az infláció. 

Szomorú: Kiskutyákat és macskákat adnak le állatmenhelyeken az emberek, annyira nincs pénzük állateledelre az infláció miatt

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A romló gazdasági környezet miatt egyre többen vannak olyanok, akik már nem tudják a kedvtelésből tartott állataikat ellátni – számolt be az ATV Híradója.

A híradó által megkérdezett menhelyek üzemeltetői közül többen is az mondták, hogy növekszik azok száma, akik kutyáikat, macskáikat azért viszik az állatvédőkhöz, mert már nincs pénzük állateledelre.

Az ATV szerint egy pécsi menhelyre már lovat, kecskét, és más házi állatot is vittek. Farkas Tamás a Misina Természet -és Állatvédő Egyesület elnöke azt mondta a tévének, hogy nem a ló megvásárlása, hanem a lótartás, ami nagyon nehéz és egyre drágább lesz.

Forrás: 24.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
mocskos fidesz...várom,mikor szakad el a cérna..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
@ómió: Te kis proli mit ugatsz, te nem vagy ember csak egy sz@r kis csoró aki itt éli ki magát, a nyelved OV zsiros cigány seggében te szerencsétlen hahahhahah
gina
@Málna: Szegény szerencsétlen,,,,,
ómió
@gina: Most meg a Böszmeánuszban elfoglalt efftársi helyed késztet arra, hogy a saját bolsi végbélpozíciódat másra hazudd, bolsiék luvnyája!? De, akkor, legalább a Böszmeszart törölgesd le a mocsokbolsi pofádról!
bence
@simmering73: ! Érdekelne engem is ! Tudnál segíteni ?
Borsó
Na igen. A sok fogatlan, vidéki proli megveszi a kutyát “házőrzőnek” aztán kiláncolja az udvaron mert ugye kezelhetetlen és vad. (Naná, séta és tanítás nélkül a kutya már csak olyan, nem mosógép az, hogy beprogramozva érkezzen és elég legyen neki a sarokban ácsorogni.) Mindezt természetesen valami hátsó udvaron pároztatott, oltást soha nem látott szülőpártól, mert úgy olcsó, hiszen furfangos ember a vidéki, nem költ olyan flinces-flancos hülyeségekre, mint egy egészséges kutya egy jó nevű tenyésztőtől. Fajtatiszta, meg törzskönyv, ugyan már. Ha beteg lesz, majd megdöglik kezelés nélkül és vesznek helyette másikat ugyanott, mert ott olcsó. Na az ilyen, embernek csak túlzással nevezhető lények azok, akik a már amúgy is zsúfolásig teli menhelyekre viszik (vinnék, tele van, hát átkúrják a kerítésen éjjel) a háziállataikat.

És valahol ez is a kormány hibája. Ebben a kurva országban nincs állatvédelem, nincs büntetés az állatkínzásért, nincs felvilágosítás a helyes állattartásról, itt ész nélkül szaporítanak, aztán ugyanígy ész nélkül dobálják ki a megunt szerencsétleneket az utcára. Fejlettebb országokban olyan pénzbüntetést vernek arra, aki kidobja a kutyáját, hogy eszébe sem jut szinte senkinek ez a “megoldás”, igaz, ilyen országokban a menhelyek sem csóró civilek párezer forintos felajánlásaiból tengődnek nagy nehezen. De nálunk ilyesmire sincs pénz, mert lopni, lopni, lopni kell. Mindent, mindenki elől. Éljen Orbán Viktor! Ha az összes kutya ki lesz dobva és el lesz altatva az országban, akkor is csak a Fidesznek kell a pénz!
magyar1
@Borsó: Egyik nap mentem egy üzletbe vásárolni és két férfi beszélget, az egyik külföldön dolgozik egyébkén (ott mondta, hogy szabin van) kérdezi az egyik, hogy este jössz a bulira, mondja neki a féreg, hogy nem, este kutyaviadalra megyek.
Azóta is azt kívánom neki minden nap, hogy érje valami olyan bűncselekmény amelyben küzdeni kell az életéért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.