Szándékosan hajtott a vonat elé.

Szőnyi Ildikó, a '80-as évek szépséges magyar topmodellje az áldozata a Nyúlnál történt vasúti balesetnek.

Döbbenet! Egy ismert magyar topmodell szándékosan vonat elé hajtott Győr mellett, azonnal meghalt

Fotó: Facebook

Szörnyű baleset történt Győr és Nyúl között: egy személyvonat elé hajtott egy zöld színű Opel Mokka a 82-es főúti vasúti átjárójában vasárnap késő este. A Blikk cikke szerint a vonat mintegy száz méter hosszan tolta a járművet maga előtt, amelynek vezetőjét a pannonhalmi hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve emelték ki a kocsiból, ám az életét a gyors beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni.

A gépkocsit vezető 55 év körüli nő a sorompók lezárulta előtt leparkolta járművét a sínen, majd megvárta az érkező vonatot. Az, hogy az áldozat Szőnyi Ildikó volt, Marjai Judit fotóművész posztjából lehetett megtudni:

"Búcsúzom…. Szegény Ildi, remélem, most már könnyebb neked. Részvét a családnak és persze, Ildi emlékének. Milyen vidám fiatal lány volt, de az utóbbi évei tele voltak betegséggel, csalódással, lelki szenvedéssel. Nagyon sajnálom ! Néhány ève megkeresett, hogy újra fotózni szeretne, megtettem, amit kért. Szép volt ismét, de a lelki békèjét már sehol se találta. Fotókon őrizzük az emlékét”

– írta a közösségi oldalon egy nyilvános posztban.

A tragédia előtt az 54 éves Szőnyi Ildikó több, baljós posztot is kitett Facebook-oldalára, amiből sejteni lehetett, hogy egészségügyi és magánéleti gondjai vannak.

Hál' istennek meghalok, úgyis az egész család és mindenki a vagyont akarja, így sikerül

- írta a tragédia előtt.

Szőnyi Ildikó 15 évig dolgozott modellként, majd sminkes lett.

Forrás: Blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Akit meg a hatalom hajt a halálba az az igazi siker sztori!Lásd már 47200 embert lett megvédve az élettől!Mert milliárdokból,csak ennyike telt a geci tömeggyilkos nemzethy maffiúktól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.