A cég számláját augusztusban állította ki a szolgáltató, megtízszereződött a számla. 

Egy szegedi pizzéria 2,3 millió forintos havi számlát kapott, sorban zárnak be a kisvállalkozások

Fotó: Pixabay

"Az eddigi 250-300.000 forintos gázszámlánk mostantól ~2.300.000 forint lesz!”

- írta a szegedi Pizza Monkey, mellékelve a cég augusztus közepén kiállított gázszámláját. A kép alapján péntekig kellene befizetni a pénzt, de ez nyilván nem fog megtörténni, a vállalkozásnak be kell zárni.

A G7 több más kisvállalkozást talált, amik mostanában írták ki a Facebookra, hogy nem tudnak tovább működni a növekvő költségek miatt. Van köztük miskolci szusizó, isaszegi kifőzde, kiskunhalasi játszóház, székesfehérvári borkereskedés és dabasi zöldséges is.

Forrás: 444.hu, G7.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@KisTehen: Marhák marhája. A DK javaslata nem a cégekre vonatkozott, hanem arra , hogy orbán, gyurcsány, druzsba peti, mészáros lölö, szijj, garancsi...etc. ne rezsicsökkentett áron kapja az energiát, mert semmi szükségük a támogatásra, jövedelmük okán.
Itt meg a kkv-ról van szó, amely 60 ember foglakoztat- és teljesen érthetetlen, hogy hogyan lett a 213Ft-os gáz árból 747 Ft,

. Hogyan lett a 19FT/kw -os áram árából két év alatt 90-110 Ft-os ár?

menj legelni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Németh István: ma, 16:15 ◘ A tizszeres rezsiköltséget vajon a bűnöző román cigányod kifizeti?! Hülye f*sz! Miből fizesse ki a vállalkozó, ha nem a bevételéből? Ő nem tud lopni, mint a dagadt cigányod és a szarházi NER bandája, akik életükben egy percet sem dolgoztak, hogy rohadjanak meg! Takarodj a 3,14csába! Börtönben rohadtok meg!
Málna
@Nessy: Ezt te sem gondolod komolyan, Nessy, hogy nem lesz igény kajáldákra...Időnként nézz már körül a városban.
Nessy
@Málna: Nem gondolom, hogy nem lesz, csak legfeljebb majd kevesebb!
Németh István
@Eladott Ország: Az édesanyádra mond hogy a "dagadt cigányod" te moslék tetves nemzetellenség te utolsó szar buzi! Egyenlőre keresztbe hosszába kinyalhatod a seggét a cseresznye magos vagy akár a mustos seggét ha hagyná te rohadék ! Ilyen miniszterelnöke ilyen eredményekkel, ilyen emberi ember még nem volt ezen országnak! te köcsögfajzat!
nemkati
Most jöttek meg az emelt számlák, és a java csak ezután jön. Hogyha most bezár 1-2 pizzázó, cukrászda, étterem, az a közeljövőben tömeges lesz. Először ezek zárnak be, a strandok, fürdők, uszodák is már kezdik, aztán a kultúrházak, könyvtárak, múzeumok, színházak. Ahol nem zárnak be, ott majd árat emelnek. Nem kicsit. De semmi baj, vannak akiknek akkor is telik majd rá. Akik az utolsó pillanatban még jól megemelték a saját fizetésüket. Tuggyukkik.
Csizmás Kond
@nemkati: ...ideje megtanulni sütni főzni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.