Hadházy Ákosnak még mindig nem engedte meg Kövér László, hogy letegye képviselői esküjét. Ettől függetlenül a képviselő dolgozik, és arról is van véleménye, mennyire lesz forró az ősz Magyarországon. – Kapott már levelet Kövér Lászlótól? – Nem. – Mit gondol, mikor kap majd? – Nem tudom. Azt tudom, hogy az ellenzéki pártokat azzal fenyegette, hogy amennyiben nem vesznek részt az alakuló ülésen, akkor csak az őszi időszakban tehetik le az esküt. De ez már részletkérdés. Amit eddig tett, azzal is lábbal tiporja a demokrácia alapjait. Ezt már nem tudja jóvá tenni semmivel sem. Jelenleg Magyarország egy olyan ország, ahol egy parlamenti képviselőt adminisztratív úton akadályoznak a jogai gyakorlásában és még az Országházba sem engedik be. Ez kiderült. Dolgozni szerencsére tudok, azoknak a jóvoltából, akik adományokkal támogatták a munkámat.

Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az volt hiba, hogy amikor ő és Szél Bernadett voltak az LMP vezetői, akkor nem állt melléjük az ellenzék.
Ellenkezőleg: gáncsolták őket, ahol tudták, a DK-sokkal az élen. Most hogy az ellenzék leamortizálta magát, most meg sopánkodnak, hogy a tömegek nem állnak az általuk rajongott párt mögé.
Még ma sem látják sokan, hogy mekkora hiba volt elgáncsolni az LMP-t 2018-ban. Ki tudja mikor lesz legközelebb egy olyan alakulat, amelyik komolyan gondolja a maffia leváltását és elszámoltatását...
Clavigo
@Béla333: Szél Bernadettnek kár volt elmennie Tusvanyosra,,a Putris " biodiszletének ",,anno. Talán itt lett elcseszve ( akkor ) az egész.
Béla333
@Clavigo: 15.32
Most is elmentek ellenzéki képviselők is Tusványosra, akkor ez miben más?
Vagy a napokban volt ez a Tranzit fesztivál. Ott is leálltak vitázni a kormánypárti és az ellenzéki képviselők.
Én ebbe nem látok semmi gondot.
Szél Bernadett és Hadházy személye biztosíték lett volna a tisztességre, a becsületességre, gondolom az azóta végzett munkájuk ezt mindenkinek bebizonyította.
Hiba volt leamortizálni őket.
Nyírfa
@Béla333: 15.52

Nem más, Béla. Tusványos, Tranzit: hiba hiba hátán, mert partnerséget vállalnak a fidesszel.

A cikk nagyon jó, Ákos egy végtelenül tisztességes ember. Nincs nagy nyugdíjam, de, ha kell, küldök én is, amennyit tudok. A Parlamenten kívül is van élet, üzenném a bent ülőknek. Sőt, ott van igazán!
amortizáltok
majd amikor a kövért nem engedik be a parlamentbe és mondjuk a nyugdija is a legkevesebb vagy nulla lesz az országban akkor há megy panaszra Moszkvába okés majd még végig gondolhatja mit és kit hol hogyan alázott meg és neki szüljék tele az országot Normális ez a pasas ?kétlem de egyre inkább megrögzött kisz kb titkár maradt diktátor segéd

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.