Gyurcsánynak igaza van! Ezúttal abban, hogy rosszul tették azok az ellenzéki politikusok, akik eleget tettek a Fidesz meghívásának, és részt vettek a tihanyi Tranzit rendezvényen - kezdte közösségi oldala bejegyzését Bauer Tamás egyetemi tanár, közgazdász.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Csizmás Kond: Megszokott dolog, hogy a fidesz csak kijelenteni, bejelenteni, magas pulpitusról szónokolni szokott, meghívott közönségnek. Sajtótájékoztatónak ellenzéki újságíró még a a közelébe sem mehet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Csizmás Kond: Megszokott dolog, hogy a fidesz csak kijelenteni, bejelenteni, magas pulpitusról szónokolni szokott, meghívott közönségnek. Sajtótájékoztatónak ellenzéki újságíró még a a közelébe sem mehet!
Csizmás Kond
@Nessy: ...itt az alkalom kislány, Feri meghirdette hogy az egész országban tartanak jelenést...el kell menni és megcsodálni őket ne a fideszpolitikát hallgatni ...:)
Nessy
@Csizmás Kond: A kislány korból már többszörösen kinőttem, nem hiszek a a meséknek! Minden kormány elmondja, hogy nála tökéletesebb, nála jobb, nála bölcsebb nem létezik. És ezt ők is, meg a híveik is, el is hiszik. Csak abba belegondolok, hogy több mint egy fél évszázada hallom, hogy utolérjük Ausztriát. Most 2030 a határidő. Mindig volt bűnbak, mindig meg mondták kit kell utálni, amit aztán ki is plakátoltak. Mindig voltak kegyencek, talpnyalók, besúgók.
Rossz szokásom, hogy mindig több oldalról szerettem a híreket, eseményeket olvasni. Esetenként a valósággal összevetni.
Csizmás Kond
@Nessy: ...utolérjük...ezek és az ilyen dumák nem azért hangzanak el mert azoknak van alapja, hanem mert vannak még olyan emberek akik ezt még elhiszik. Úgy ahogy nincs két egyforma ember úgy két egyforma ország sincs, és vannak dolgok amit nem is szabad úgy csinálni mint más (ennek épp ma igyuk a keserű levét), szóval nem kell senkit utolérni vagy lekerülni hanem olyan életformát kialakítani ahol mindenki megfér a bőrében...nem mástól várni, hogy a szájunkba tuszkolja a sültgalambot...és nem lekövetni valaki életfelfogását hanem a magadét élni...persze lehet ez más sokaknak késő de ezek tudatában a következő generációt abba kéne belenevelni.
...és hírek...a hír az amit ma mindenki hamisít...akár a kínai cucc.
...
Nessy
@Csizmás Kond: Amikor az állam mindenre rátenyerel, amikor egy szük réteget támogat, amikor nem éppen szükséges dolgokra költi a befizetett adókat, ott nehéz olyan életformát, megélhetést teremteni, hogy élhető legyen mindenki számára!
Ha majd a jog asztalánál mind egyaránt foglal helyet ( párt katona bírák)
Ha majd a bőség kosarából mind egyaránt vehet
Ha majd a szellem napvilága ragyog be mindenház ablakán, (oktatás)
Akkor mondhatjuk, hogy itt van már a Kánaán!
Csizmás Kond
@Nessy: Mondj egy valamit amire az állam rátenyerelt és rosszabb lett mint amikor nem állami kézben volt.
...és a kánaános mese már álmosít. Sokszor elmondtam nem másnak kell valakit boldoggá tennie hanem mindenkinek önmagát.
Amúgy a kánaánnak tudod mi a valódi értelme ?...a másik testvér kirablása...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.