A 100 kilométerrel arrébb lévő Győrbe kell menniük ellátásért.

Hiába vártak a betegek időpontra: Sopronban megszűnt a gyermekkardiológiaillusztráció, MTI/Mihádák Zoltán

Sopronban megszűnt a gyermekkardiológiai rendelés, a pácienseknek augusztus 27-től Győrbe kell menniük – írja a hvg.hu a Telex értesülései alapján. A lap egy olvasói levélből értesült: komoly felzúdulást keltett az ügy az érintett soproni szülők körében, mert oda szerintük különösen nehéz időpontot szerezni, ráadásul 96 kilométerre van és méltánytalannak találják a hosszú utazást.

A Soproni Gyógyközpontban eddig heti 8 órában volt gyermekkardiológiai szakrendelés, egy szakvizsgával rendelkező háziorvos tartotta.

A rendelés azért szűnt meg, mert az orvos a továbbiakban nem kívánja ellátni ezt a feladatot

– írta a témában az Országos Kórházi Főigazgatóság (Okfő).

Az Okfő szerint a relatív sürgős esetek 1–2 napon belül, az enyhébb esetek vagy a kontrollvizsgálatok néhány hónap előjegyzési idővel érhetőek el. A Sopronban és környékén élő szülők ilyen esetekben kérhetik az utazási költségeik megtérítését.

Forrás: telex.hu, hvg.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Remélem nem fogja minden hasonló módon valamilyen szakvizsgálatra váró olvasó ide leírni a panaszát, hasonló okok miatt, mert túl nagyszámú bejegyzés lenne, és lekötné a fidesz itt is serénykedő trolljainak teljes munkaidejét a valóság tagadása.
drrotf
Ez a példa is jól muttja a "fejlődés" utját, azt hogy Magyarország előre megy nem hátra!"Csak valószínű a vezérek nem tudják hogy merre van az előre!Gyógyításban ha egy különleges intézmény megszűnik az a fideszesek szerint előre van, és nem hátra!Voltak ezek a fideszesek katonák, használtak már tájoló készüléket?Nem hiszem, mert akkor tényleg előre haladnák és nem megszüntetnénk intézményeket a gyógyításban, hanem létesítenénk!Ez lenne az előre, kis pajtások és volt úttörők és volt KISZ titkárok és párt katonák.Ha nem tudjátok hogy merre van amerre menni kell, előre, kérjetek talán tanácsot a honvédelemmel mellékállásban foglalkozó minisztertől, vagy magától a Soros által kitaníttatott Orbán Viktortól, aki talán még nem felejtette el amit Angliában tanult!
justhpeter
@drrotf: Nyugi ! Mihelyt az ő gyerekeikről lesz szó rögtön tudni fogják merre van az előre.
ómió
Az efftársak a kórházat szüntették volna meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.