Vajon hová tűnt a büszkélkedő fotó?

Koncz Zsófia 32 évesen megkapta a Három évtized a Magyar Bányászatért emlékérmet – Az erről készült kép hirtelen eltűntFacebook

Nagy felháborodást keltett a közösségi médiában, hogy a fideszes Koncz Zsófia, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerületének országgyűlési képviselője, megkapta a Három évtized a Magyar Bányászatért emlékérmet – 32 éves korában. 

Koncz 2022. szeptember 1-én valóban részt vett a 72. bányásznapon Salgótarjánban. Az eseményről posztolt is a közösségi oldalára:

A telex.hu rámutat: a posztban 20 kép található, azonban az, amin az emléklapot a kezében tartja, nincs közöttük. A poszt szerkesztési előzményeiből kiderül: Koncz Zsófia (vagy valaki az oldal kezelői közül) vasárnap délelőtt eltávolított egy fényképet az albumból. A lap egy olvasója pedig rámutat, hogy az emléklappal büszkélkedő fotó került eltávolításra.

A Magyar Bányászati Szövetség beszámolójából az derül ki, hogy itt nem Koncz Zsófia harminc évéről, hanem az MBSZ három évtizedéről van szó, az emléket pedig az Ünnepi Elnökség minden tagja megkapta, attól függetlenül, hogy dolgozott-e bányában, vagy sem. Így kapott Koncz Zsófián kívül többek között ugyanilyen elismerést Palkovics László, technológiai és ipari miniszter, Fónagy János, államtitkár és Becsó Zsolt, Salgótarján parlamenti képviselője is.

Forrás: telex.hu

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Már magában az a tény, hogy a Magyar Bányászati Szövetség - "ünnepi elnöksége" és Koncz Zsófia-, mint "ünnepi elnökségi tag", bicskanyitogató. Kellett egy jól fizető hely ennek is- mert egyébként nem sok köze lehet a bányászathoz. " Tisztelet Komlónak"!!!- Moldova most fordul meg a sirjában...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@szaboria1: @Havanagi: @Horizont: @namihami: @Dr. Proktor: @Málna: ti egy megátalkodott aljas, szarnyalogató, irigy, tetves, moslékok vagytok! A fingért is sorba, álltok és akár ölitek egymást>> aztán ha kap valaki a családja révén olyan elismerést mint ez az ízig-vérig a közösségért kiálló ifjú hölgy, akinek ráadásul a fiatalon elhalálozott édesapja az egykori polgármester is a lelkét kitette a közösségért - nem bírok magatokkal csak alázni, alázni akartok! Ezért nem juttok előre semmiféle téren, mert mindenki undorodik tőletek! fosszájúak!
szaboria1
@Németh István: Nem kértem ki a véleményed felejts el mert én sem szólok hozzád.
Németh István
@Horizont: @szaboria1: rohadjatok meg ! Ez nem vélemény hanem kemény álláspont!
Málna
@Horizont: De, értem. Mindig lyukra futottok...:-)
Németh István
@Horizont: A vélemény mint mondottam volt az esetetekben tény! Tehát irigy agyament szarcsimbókok kommunista fikák vagytok! Ez tény ezen ne is cicózzatok faszkalapok > már ha a szar-csimbóknak van faszkalapja!
Németh István
@Horizont: ékes szólásod lenyűgöz! A görénynyelvén értesz jól látom! Az agyad a szemétládával egy szinten van ezért erőlködés nélkül csurogsz ki-be belőle! A családos hogy bírja? SEGG fej!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.