B. Istvánt még tavaly decemberben tartóztatták le.

Kiengedhetik a börtönből a férfit, akit Deutsch Tamás apósának meggyilkolásával vádolnakMTI/Illyés Tibor

Lezárult az elmeorvosi vizsgálata B. Istvánnak, akit az egykori csepeli labdarúgó, Lazsányi László meggyilkolásával gyanúsítanak – tudta meg az rtl.hu. Információik szerint a szakértők azt állapították meg, hogy

a gyanúsított cselekvőképes, az elkövetéskor teljes mértékben beszámítható volt, és fel tudta mérni tettének súlyát is.

Ennek ismeretében bűnössége megállapítása esetén 10-15 évet, de akár életfogytig tartó büntetést is kaphat. Azt ugyanakkor biztosan figyelembe veszik majd, hogy büntetlen előéletű.

B. Istvánt azzal gyanúsítják, hogy tavaly decemberben egy elszámolási vita következtében megölte Lazsányi Lászlót,

a Csepel egykori labdarúgóját, Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő apósát. Az akkor 57 éves gyanúsítottat a rendőrök a Nánási úti tetthelyen elfogták, beismerő vallomást tett, de ezt később úgy módosította, hogy jogos önvédelemből ölt.

A férfi most még letartóztatásban várja a nyomozás végét, de az rtl.hu információi szerint a bíróság a szeptember elsejei ülésen szigorított, lakóhelyre korlátozott bűnügyi felügyeletet rendelt el.

Korábban ezt házi őrizetnek nevezték, azaz – ha a bíróság az ügyészség fellebbezése után is helybenhagyja ezt a végzést – B. István kijöhet a börtönből, de nem hagyhatja majd el azt az ingatlant, amelyet lakhelyéül megjelöltek. Az ügyészség fellebbezésében azt kezdeményezte, hogy hosszabbítsák meg a letartóztatást, végső döntés a napokban várható.

Forrás: rtl.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Juhász István
Apósnak... a gyilkosát. Elgondolkodtam első olvasatra : vajon " melyik " apósát ? Für Lajos már nem él. Hány APÓSA is volt eddig ?Tompika úgy váltotatgatja a NEVEIT / nyilván anyakönyvileg is... / , mint egy NŐ. Először ILYEN- " né ", azután olyan NÉ, a végén megunják az örökös névváltoztatást, és maradnak a jól bevált LÁNYKORI NEVÜK MELLETT. Tompinak / boritékolom... / lesz még pár APÓSA...A cikkhez annyit, hogy voltak már Magyar honban BŰNELKÖVETŐK, akik bizony szabadon sétálgathattak...M. Richárd félék, mint bizonyos Berki K. stb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.