A Fidesz Varju László (DK) hétfői nyilatkozatát kommentálta – de sok újat nem tudott mondani.

A Fidesz még mindig szajkózza: a rezsicsökkentést a baloldal akarja eltörölniMTI/Szigetváry Zsolt

A DK alelnöke hétfői, online sajtótájékoztatóján hivatkozásként azt mondta, hogy több száz olyan állampolgári jelzést kaptak, amelyek szerint a kormány nemcsak az áram árát emelte fel, hanem a rendszerhasználati díjat is – ismerteti az MTI.

A DK azonnali magyarázatot vár a kormánytól, miért titkolta el, hogy dupla rezsiemelést hajt végre

– jelentette ki a képviselő. Mikor akarták elmondani, hogy a rendszerhasználati díjak megemelése miatt mindenkinek emelkedni fog az áramszámlája, még azoknak is akiknek a fogyasztása belefér a kedvezményes mennyiségbe – tette fel a kérdést. Varju hozzátette: ismét Orbán miatt kerültek nehezebb helyzetbe a családok, mert a miniszterelnök miatt van rezsiemelés és válság Magyarországon.

Nem is kellett sokat várni a Fidesz válaszára, közleményükben azt írták: „Gyurcsányék” hiába próbálják napi szinten megvezetni a magyar családokat, a rezsicsökkentéssel egy átlagfogyasztású család ezután is havi 181 ezer forintot spórol meg. Hozzátették:

a rezsicsökkentést a baloldal akarja eltörölni, ők voltak azok, akik támogatták az energiaszankciókat, elzárták volna az olaj- és gázcsapot, és ők sodorták volna háborúba az országot.

Álságosnak és felháborítónak nevezték, hogy a Gyurcsány vezette baloldal a magyar emberekkel fizettetné meg a háború árát, miközben a „bukott miniszterelnök-jelöltjük a Soroséktól származó kampánypénzekben úszik”.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Jól csinálják. Felmérték a szimpatizánsaik értelmi képességeit, és nekik kommunikálnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Jól csinálják. Felmérték a szimpatizánsaik értelmi képességeit, és nekik kommunikálnak.
ómió
De, hiszen, "Vezérmaki" efftárs maga mondta: az "népbutítás"! Most meg a Fideszre kell hazudni, efftársak!?
Nessy
Azt mindig elfelejti a fidesz propaganda, hogy 13. éve ők vannak kormányon! Most sem az ellenzék döntött! Az meg természetes náluk, hogy felelősséget semmiért nem vállalnak!
Havanagi
Egyszerűen tragikomikus,ahogy a fidesz elkeresztelte a rezsimelést: " A rezsicsökkentés csökkentése"Közröhej,ahogy ezt az elnevezést MINDENKI:,fidesztől az ellenzékig a köznapi emberekig használja.Eszébe jut valakinek is,hogy rezsiemelést mondjon ?Nem,senkinek.Ide tényleg nem kell iskola.
Nessy
Ezt a 18 fokot, a 25% megtakarítást is a "baloldal" javasolta, Orbán meg csak elfogadta! Kéretik a saját híveiken kvül mást nem ostobának nézni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.