Vészjósló, már-már apokaliptikus posztokkal jelentkezik az utóbbi időben az ország állapotát illetően Gyurcsány Ferenc. A bukott miniszterelnök minden bejegyzését azzal zárja, hogy készülnek és vélhetően arra gondol, hogy ő és pártja készen áll arra, hogy vezesse az országot – ahogyan arra legutóbb már konkrét utalást is tett. Az előttünk álló válságban ugyanakkor egy dologban biztosak lehetünk: Gyurcsány és csapata egyenlő lenne az államcsőddel.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: szerinted idióta,egy kormánynak a bal,vagy a jobboldalisága a döntö a polgárok a nép jólétében? :) szerintem a magyarokat magasról leszarja a fidesz,erre csak a sok külföldi kétséges templom a bizonyítékom és a fideszesek velük született ütödöttsége! :)
Jozefina
Kaszab úr nagy hülyeségeket beszél!! Honnét veszi, hogy esetleg Gyurcsány csődbevinné az országot. Jelenleg orbán kormánya vezet az államcsőd felé, ha nem kapnk EU pénzeket talán meg is történik!!!
Mellesleg Gyurcsány miniszterelnöksége alatt elkövetet konkrét hibákról beszéljen valaki!!! Ha voltak is "aki dolgozik az hibát is elkövethet" akkor azok messze nem akkorák, mint amiket orbán már elkövetett. Csupán a fidesz-kdnp propaganda harsányabb és mindenért Gyurcsnyt teszi nevetségesen felelőssé!!!
verőce21
Látják az emberek az események valódi kiváltó okait - ettől népszerűbb a Fidesz - és azt is, hogy ki mit tesz a helyzet normalizálásáért, a túlélésért, vagy éppen a DS szolgálatában, ill. a tervezett összeomlás érdekében...
Mert e körül folyik a harc...!
nemkati
Ez meg már milyen vicces hogy valaki aki egy senki, azt hiszi, megmondhatja, hogy Gyurcsány mit tehet vagy mit nem.
Az meg külön röhejes, hogyha egy választáson a regnáló miniszterelnök nem nyer, az bukott miniszterelnök. De legyen. Akkor viszont Gyurcsány nem bukott, mert ő lemondott, és azt is egyszer. 0rbán kétszer nem nyert mint választáson induló regnáló miniszerelnök, vagyis kétszer bukott. Szóval akkor ki a bukott?? :))))
csak úgy....
@verőce21: ma nem vagy az igazmondó elemedben... :)- ti kósza agyú fideszesek, a butaságotok és a hiszékenységetek önpúsztító és félelmetes!
117
Gyurcsány bénaságát Bajnai mutatta meg. Nem próbálta megregulázni az MSZP-t meg vezérkedni, csak tette a dolgát az ország érdekében. Egy év alatt (!) kiigazította, amit Gyurcsány az MSZP-vel karöltve évek alatt elbaßott.
És nem vagyok fideszes bérenc.
És nem értek egyet Kaszab Zoltánnal, aki szerint az Orbán-kormány jól kezelte a Covid-válságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.