A rendőrség közleménye szerint, mire a sértett feljelentést tett, a feltételezett elkövető már rendőrkézen volt.

Megerőszakoltak egy 72 éves asszonyt a Népligetbenillusztráció, Pixabay

Személyesen tett feljelentést a XIX. Kerületi Rendőrkapitányságon egy 72 éves asszony 2022. szeptember 3-án 18 óra után, mert nem sokkal korábban egy fiatal férfi megtámadta, bántalmazta, megerőszakolta és elvette mobiltelefonját a Népligetben. A rendőrség közleménye szerint a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 31 éves O. Zsoltot a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztálya addigra már elfogta.

Nem volt nehéz dolguk: a férfi levágta lábáról a nyomkövetőt, amit azért kellett viselnie, mert korábban elkövetett életveszélyt okozó testi sértés és garázdaság miatt házi őrizetben volt.

Az elektronikai eszköz riasztást küldött a BRFK Tevékenység-irányítási Központjába, amikor a férfi elhagyta lakhelyét, majd amikor levágta magáról a készüléket. A rendőrök azonnal a felkutatására indultak, és az erőszakot követően – még a feljelentés előtt – a Népligetben elfogták a kábítószer hatása alatt álló férfit. Megtalálták nála azt a mobiltelefont is, amit idős áldozatától nem sokkal korábban vett el.

A gyanúsított azt vallotta, hogy napok óta kábítószerezik és iszik, ezért nem emlékszik semmire. A férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Fotó: Pixabay

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
134.bátor
Talán nem háziőrizetben kellett volna tartani " nyomkövetővel". Az nem vágja le,aki nem akarja. Tudjuk ezt " M ricsi " óta.
Németh István
Te és figye az öregasszony örült nekije?? Mán ne is haragugyozzá, ez egy frankón szociális cselekmény volt! gyerekecske meg úgy sem lehet, élvezetmeg a bokorban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.