Egy számára fontos személy látogatta meg.

Novák Katalin váratlan meglepetésben részesült – fotóNovák Katalin/Facebook

Köztársasági elnökként Novák Katalinnak igen sok kötelessége van: az elmúlt egy hétben járt már Szerbiában, később Romániába utazott, mindeközben pedig a születésnapját is megünnepelte.

Ez utóbbihoz lehet köze annak, hogy az édesanyja „meglepetésvendégként” meglátogatta őt. A találkozóról egy fotó is felkerült Novák közösségi oldalára.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Eladott Ország: te hülye fasz nem az anyádról, a testvéredről, a feleségedről, a lányodról teszel említést hanem az országunk elnökéről! >> te moslék szennyláda te aljas moslékos vödör hogy a mocskos kurva anyádban van merszed alázni!? " - Mégis mennyi az esélye lenne, hogy magából legyen köztársági elnök?Bill Clinton legalább nem csinált Monika Lewinskiből köztársasági elnököt .Úgy látszik Katika jobban csinálja." Aljas gazember undorító moslék, ha az államelnököt nem hát az többgyerekes anyát, a feleséget a NŐT aki az országért eddig is sok minden tett azt Ha nem is tiszteled mert korcs agyú vagy de ne alázd! Szarkupac-geci undormány vagy és minden egyes melletted megszólaló ganaj állat!
vitriol
novák asszonyságnak még sok hasonló meglepetésben lehet része, ha eddig nem volt szokása találkozni az anyjával. Engem sokkal jobban érdekel az, hogy novák milyen meglepetéseket tartogat a jövőben a nép számára!
Qqberci
"az édesanyja „meglepetésvendégként” meglátogatta őt."

És hogyhogy beengedték???...
Qqberci
@Németh István: "az országunk elnökéről!"

Szar ügy, mikor már csak egy ilyenre futja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.