Budapest főpolgármestere is reagált a csütörtöki kormányinfón elhangzottakra.

Karácsony: Vajon a lakájmédia most a kormányon is gúnyolódni fog? Karácsony Gergely/Facebook

Mint ismert, a csütörtöki kormányinfón arról számoltak be, hogyan fog ezután az ország vezetése spórolni az energián. A legfontosabb intézkedés, hogy 25 százalékos gázfelhasználás-csökkentést írtak elő az állami szerveknél és az állami tulajdonú gazdasági társaságoknál. Ez azt jelenti, hogy a fűtési szezonban 18 fok lesz az állami intézményekben.

Erre azóta már több helyről is érkezett reakció, többek között a DK-tól és a Jobbiktól is. De Karácsony Gergely – aki maga alapvetően híve az energiatakarékos és zöld megoldásoknak – sem hagyta szó nélkül a bejelentéseket.

Vajon a lakájmédia most a kormányon is gúnyolódni fog, hogy 18 fokos fűtési határt szabtak meg az állami intézményekben? A kérdés költői, bizonyosan zseniális ötletnek tartják majd a szabályozást, amellyel rengeteget lehet spórolni

– írja Facebook-bejegyzésében.

Amikor nyáron a Fővárosi Önkormányzat kereste azokat a lehetőségeket, amellyel át tudnánk vészelni az energiaválságot, lejárató cikkek százai születtek, hogy majd télen megfagynak a budapestiek az intézményekben, ahol a kollégáim sapkában és sálban üldögélnek. Augusztusban bejelentettük Budapest első energiacsomagját, 21 fokos fűtési határt állapítottunk meg, kivéve természetesen az idősotthonokban és az ápolási tevékenységet végző intézményekben. Ez az intézkedés aztán újabb muníciót szolgáltatott a lakájmédiának

– emlékeztet. A bejegyzést azzal zárja, hogy kifejezi, mennyire örül: végre a kormány is felismerte az energiával való spórolás fontosságát. Emellett reményét fejezte ki, hogy ezek után a környezetvédelmi intézkedések már „nem válnak közröhej tárgyává” a propagandamédia felületein.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
MZP-n is gúnyolódtak mikor azt mondta választás előtt tarthatatlan lesz a rezsicsökkentés. Valódi rezsicsökkentésnek a szigetelést és a napelemet mondta. Szinte kardélre hányták érte. Ekkor még Orbán személyesen garantálta a rezsicsökkentést.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
A lakájmédia nem saját kútfőből nyilatkozik, ők megvárják a vezérgúnár reakcióit!
117
Karácsony Gergyely, egy előnyöd van, kevésszer szólalsz meg.
Aztán nem leszel többé főpolgármester sem.

(elbasztad MZP-vel az egész jövendőd! - "ő jobban akarta"? Milyen duma ez már !!!)
NKF
Geri ,nem emlékszel a fogdahőmérsékletre? Segítek:18Celzius.
ómió
De közben a brüsszeli efftársaid se tétlenkedtek, ám, Mutyigeri efftárs! Már majd' tízszeresére "bojkottálták fel" a gáz árát!
Clavigo
@ómió: Kár ,hogy csak a felcsuti falurádióból tájékozodsz,te agyatlan..
ómió
@Clavigo: Minden Athina Híradó-táplálta bolsi degeneró így hazudja, vagy csak te vagy a "kiválasztott"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.