Sok ember háborút vizionál országok, etnikumok, szegények és gazdagok, bevándorlók és őslakosok, bűnözők és társadalom között. És nagyon sok konfliktusforrást meg sem említettünk. Valóban nincs más jövőnk? Csak lerombolni mindent, hogy utána egy újat építhessünk?

Forrás: nanena.blog.hu
Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nanena
@Koronix: Kikérem magamnak ezt a stílust! Ha csak az enyémhez szólnék hozzá, akkor talán igazad is lenne, de teszek annyit hozzá ehhez a közösséghez hozzászólásaimmal, hogy egy reklám erejéig ezt megtehessem. Ha ez nem így van, akkor letilthatsz. Ezt mint moderátor, mint szerkesztő megteheted. Egyébként amikor belső berkekből valaki ilyet tesz, akkor nem vagy ilyen finnyás. Én talán most tettem ilyet először.
Egyébként ha figyeltél volna, akkor észrevehetted, hogy mások blogbejegyzéseit mindig propagáltam, ezért szinte senkitől nem kaptam viszonzást egy kivételével, s az tsabeeka. Tudom,, hogy ez nem biztos, hogy így működik, de így tartottam etikusnak. S nagyon érdekes, hogy ezt éppen tőlem kéred számon. Ha nem tetszik a viselkedésem, elhagyom a propellert. Nem szeretnék senki felé negatív lenni, de valahogy azt sem díjazom, ha felém valaki igazszágtalanul ilyen. Nem én tettem személyessé ezt a beszélgetést. De valahogy nem bírtam megállni válasz nélkül.
Koronix
@nanena: nem értemmiért kapod fel így a vizet. szerintem értékes tagja vagy a közösségnek. véleményem meg nekem is lehet. béke veled.
adsl70
sajnos a haboruban mindig a veltlenek szenvednek. Viszont a haboru partiaknak is sajnos igazuk van kell a vilagnak egy frissites amit a tortenelem igazol is.
adsl70
attol fugg a beazas idotartalma es merteke, gyengitheti annyira a falt es alapokat amitol mar csak a bontas marad.
ugyeugye
@Koronix: mindenkinek lehet nehéz napja...
békesség! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.