Orbán Viktor pénteken, a határvadász ezred megalakulásán, a határvadászok eskütételén mondott beszédet. A fő téma a migráció volt, a miniszterelnök pedig erős szavakat használt az illegális bevándorlókkal kapcsolatban.

Nagy az elégedetlenség az országban, Orbán zavargásoktól tart?

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) beszédet mond a határvadász ezred megalakulása alkalmából tartott ünnepségen, az első határvadászok eskütételén a Készenléti Rendőrség budapesti központjában 2022. szeptember 9-én. A kormányfő mögött, az első sorban Papp Károly, a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő államtitkár (b), Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b2), Pintér Sándor belügyminiszter (b3), Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára (b4), illetve mögötte a második sorban Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Szerinte a jó katona nem azok ellen harcol, akik szembenállnak vele, hanem azokért, akik mögötte vannak. Ez különösen igaz a határvadsászokra, mert mögöttük áll minden magyar család, gyermek, városok, falvak, ezért rájuk hárul a feladat, hogy megvédjék a hazát.

Szükség is lesz az áldozathozatalra, mert mostanság kijut nekünk a bajból. A szomszédban háború dúl, Európában energiaválság van, a brüsszeli szankciók pedig térdre kényszerítik Európa gazdaságait.

- mondta.

Szerinte egy ország határ nélkül olyan, mint a tojás héj nélkül, majd hozzátette:

– A belső rend fenntartása megköveteli rendőreink visszavezénylését, a szomszédban dúló háború miatt pedig a honvédeket más feladtra kell vezényelni, ezért van szükség most a határvadászokra.

Azt nem tudni, mire gondolt, lehetséges zavargásokra, esetleg növekvő bűnözésre, vagy az elszabaduló élelmiszer- és energiaárak miatti elégedetlenségből fakadó problémákra, mikor a belső rend fenntartásának szükségességét említette.

Forrás: Blikk.hu

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
A belső rend fenntartása miatt meg is kellett emelni hirtelen a rendőrök haviját mintegy 160 ezer forinttal békeidőben, mivel elrohant az infláció és ez lehet nem fog tetszeni mindenkinek, hátméga fideszbirgéknek akik elhitték nem lesz rezsicsökkentés.

Csökkentés.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
A belső rend fenntartása miatt meg is kellett emelni hirtelen a rendőrök haviját mintegy 160 ezer forinttal békeidőben, mivel elrohant az infláció és ez lehet nem fog tetszeni mindenkinek, hátméga fideszbirgéknek akik elhitték nem lesz rezsicsökkentés.

Csökkentés.
Berklac
Talán, cigány barátom, kevesebbet kellene lopni, és Magyarország dolgaival foglalkozni, nem pedig vedelni mint a gödény és a szomszéd országokba lakó fajtestvéreidet tömni pénzel , azért a pár rongyos szavazatért ! Az isten meg fog verni rühes tolvaj , lógni fogsz !
Edebácsi
Miért kell a határt vadászni, miért nem elég őrizni?!
Pálinkás Pál
orbánékat el kell takarítani, bármi áron----
amortizáltok
tán üdvrivalgással kéne köszönteni mindazért amit 12 év alatt itt alakított??? retteghet vagy leszáll a döglött lórol ahogy a dakota mondás szól.
cikicakk55
" Szükség is lesz az áldozathozatalra, mert mostanság kijut nekünk a bajból. A szomszédban háború dúl, Európában energiaválság van, a brüsszeli szankciók pedig térdre kényszerítik Európa gazdaságait." Magyarországon is energiaválság van te hájfejű. Miért nevezik Őket vadászoknak,mikor fegyvert nem kaphatnak? Nem a brüsszeli szankciók a hibásak,hanem a kormány 12 év alatti lopása. 12 éven keresztül kapta az Uniós támogatást az ország,a felzárkóztatásra, az emberek jobb fizetésére. Ezt költötték Stadionra,kisvasútra, Mészáros és a vejkó cégeire. Remélem az Unió egy fillért sem ad? Ne jöjjön senki azzal,hogy akkor még nagyobb lesz a nyomor,mert eddig sem a néphez jutott az Uniós támogatás.
Pálinkás Pál
az is egy darab szar, aki bármi módon beáll a cigány " seregébe "...
amortizáltok
tán a napi imába kéne bevonni én inkább nem imátkozom, tartson rettegjen vagy szálljon le a döglött lováról a DAKOTA csendesen leléphetne de ha nem az is az ö sara marad.
Yoda69
orban nem habozna bevetni a katonasagot a magyarok ellen. Ezert is valasztotta fo hadugyernek a casino koncesszio tulajdonos szende romoluszt. Pont megfelelo csicska a parancs vegrehajtasara ha tomegbe lovetesrol van szo.
Yoda69
@KisTehen: Ezt majd mond el annak az 5 millio embernek, akiket az ehseg, es a hideg fog az utcara vinni
Istenakinincsen
0rbán szerint a brüsszeli szankciók feloldása a megoldás mindenre. Megszűnik az energiaválság, vége lesz a háborúnak?
Happy-end, de milyen áron? Az oroszok 0rbáni engedéllyel elfoglalhatják ukrajnát ? Így a közvetlen szomszédai NATO tagországok lennének. Ukrajna NATO csatlakozási kérelme jó ürügy. Ilyen indokkal jöhetnek akkor tovább...és akkor lenne gáz
rokker33
@Yoda69: eddig emlékeztem szerint Gyurcsány parancsára lőttek a tömeg közé,ezzel 1 ember szemét kilőtték rengetegen megsérültek még ártatlanokat is megvertek a rendőrök! Miért van még szabadlábon Gyurcsány?? Hazaáruló magyarellenes mocskos alkoholista patkány! Orbán még nem tett ilyen!
beric
@Yoda69: mint az 1800 traktorost, mi? Kihúzhatnátok már a fejeteket Újlipócia cloacáiból...
sokanvagyunk
"Szerinte a jó katona nem azok ellen harcol, akik szembenállnak vele, hanem azokért, akik mögötte vannak." - mert ők szemben álltak a csapattal... :)
Gyurka80
@cikicakk55: Neked fogalmad sincs mire adják "Uniós támogatást az ország,a felzárkóztatásra, az emberek jobb fizetésére."
Gyurka80
@Peller Anikó: Úgy tudom a katonákét emelték meg most.
Rockxy
zorbán nem tart, mer tudja hogy zavargások lesznek.
justhpeter
Szétlopott mindent és most ő emleget elégedetlenséget ? Ritka nagy pofátlanság !
Néro2
Nem zavarogni , zavarni köll oszt' jónapot
Így a sertés is érti.
Osztán bóóódog karácsonyt kívánni.
Szegeden boldogat.
kereső
Lényeg, hogy a szerbek , orbánnak/druzsba pjotr toporzéknak köszönhetően nyugodtan várják a telet, miután ezért vett fel a magyar kormány 735 milliárdos hitelt, hogy a szerbek karácsonykor ne vacogjanak majd, mint az olaszok /németek/franciák...etc. teszik a fideSS sajtó szerint.
Yoda69
@rokker33: En ugy tudom orbanek kertek Gyurcsanyekat hogy eles loszert hasznaljanak a csocselek ellen, ne gumilovedeket. Az hogy meg kilottek egyik ember szemet veletlen volt, hiszen gumilovedekkel nem lehet celzott lovest leadni, ezt te is tudhatnad. Mellesleg trumpli miatt 5-en halltak meg amikor olyasmi zavargast szitott mint orban 2006-ban. De gondolom az nem zavar, mert te melymagyar vagy.
Eladott Ország
Féljen is a rohadt bűnöző geci! Bíróság elé kell állítani , hadd szokja a rendet a dagadt
Yoda69
@KisTehen: Akkor, jo. Te fideSSes bennfentes vagy biztos tobbett tudsz a fideSS mocskos dolgairol.
Yoda69
koteles kover elvtars mar evek ota tart egy tomeges zavargastol. Nem veletlenul vettek egy csomo loszert es uj gepfegyvereket.
Yoda69
@sgl: Mivel demokratikus uton nem lehet oket levaltani, igy egeszen addig amig a nep fel nem lazad. Ettol fosik a csuti taho, hogy nem tudja majd kezelni, ha milliok mennek az utcara. Ha ez nem kovetkezik be, akkor addig a nyakunkon marad, amig el nem patkol.
rokker33
@Horizont: és ezért lövöldözni kell a nyílt utcán?? Ott volt a sok töketlen rendőr mégsem tudtak rendet tenni! A tüntető tömeg meg NEM ORBÁN MIATT VONULT KI, HANEM GYURCSÁNY MIATT! Orbán csak olajat öntött a tűzre, de a tűz már égett a csótány miatt!
rokker33
@Yoda69: biztos hogy nem mondott ilyet Orbán Gyurcsánynak. Ő volt a miniszterelnök és ő neki kellett volna felelnie a tetteiért,de továbbra sem mondott le na ezért nem lesz Gyurcsány soha miniszterelnök és ezért nyer Orbán minden választáskor 2/3 al! Az emberek nem felejtették el 2006 ot és Orbán ügyelni fog arra,hogy ez ne történjen meg újra!
kereső
Felhivnám szives figyelmét a marhának,meg a rockxynak-és mindenkinek: az elégedetlenség nem gyurcsány miatt van, hanem orbán miatt. Gyurcsány 13 éve nincs hatalmon, a fideSS mégis úgy tesz- főleg az trollkodók, mintha még mindig ők lennének az ellenzék, és gyurcsány lennne a miniszterelnök. Hahó ébresztó, nem 2009 van, hanem 2022 , Magyarország utóbbi 100 évének, leggyalázatosabb 13. éve.
Gazella
@KisTehen: tehenk muuuuu var a legelo.. muuuuuuu a kis gomboc gecid van mar 13 éve hatalmon... muuuuuu bllleeeeeeew
Nessy
@KisTehen: És emiatt növekszik az infláció, az államadósság, a költségvetés hiánya?? Ő hozza az esetenként értelmetlen rendeleteket? Mikor szólhatott bele az elmúlt tizenkét évben a plebsz bármibe is?
dr. prédikátor
FOSSÁL IS A LÓKUPEC CIGÁNY KURVA ANYÁDAT!!! UTOLÉR A CSAUCSESZKU VÉGZET!!!
Nessy
@KisTehen: Ezt komolyan mondod?? Akkor legyen a te hited szerint.
Clavigo
@KisTehen: Múúú- uuuu,muuu-úúú,,stb. Hogy te mekkora egy barom vagy,, Zsemle...!!
Toller Béla
Háát, ha egy katona, vagy egy beöltözött határvadász feltűnik a belpolitikában, abból nagy hirig lesz ! De ezt tudja az a gazember orbán is, azért játszik ezzel !
rokker33
@Horizont: ki is van már 13 éve hatalmon? És erről Orbán tehet? Inkább Gyurcsány mert neki már semmi keresnivalója a politikában! Orbánnak sem félre ne értsd, de míg Gyurcsány marad addig Orbán is itt lesz a nyakunkon! Az emberek meghallják q nevét és biztos hogy nem fognak szavazni,pedig van 4=5 millió szavazó aki nem Orbánra szavazna! De akkor kire tegyük az X et? Soha nem kapok értelmes választ! Soha !
Pálinkás Pál
@rokker33: rosszul emlékszel...szerencsétek volt vele 2006-ban..ha én lettem volna akkor a góré, nem a gumilövedékek repültek volna..a kevésbé bűnösök mostanság szabadulnának,...ja, és nem lenne fidesz..
kereső
@KisTehen: Nem "gyurcsáányom" miatt van törpilla, hanem a tanulásra képtelen, jobbágymentalitasáú ország miatt. Közvetlenül meg az öszödi beszédből okulni képtelen mszp-s (jóa van az úgy), megalkuvó pártfunkcik és a fideSS-es szoros gazdasági kapcsolatokban lévő-és összedolgozó mszp-s potentátok miatt. Az szdsz szerepét most nem is boncolgatnám...
Szóval nem a "gyurcsányom" miatt, hanem a 300 Ft-os vizitdijért az ország jövőjét eladók miatt. Na, meg orbán hazugságai miatt- mert 2006-2010 között nem ezt prédikálta, amit tett az elmult 12 évben, és tesz most is. Ha úgy tetszik orbán hazugsággal nyert 2010-ben IS!!!
Eladott Ország
Európában lényegében példátlan, amit Orbán művelt. Soha más országban nem történt meg, hogy egy család hatalomra kerülve lényegében magára iratta az ország javainak jó részét. Sem a náci Németországban, sem a Szovjetunióban, és csatlós országaiban így Romániában sem, Albániában sem, és a Frankó diktatúra alatt Spanyolországban sem. Ilyen csak Európán kívül történt, Afrikában és Ázsiában.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/143766129_255097439455267_8676844965138681530_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=Qe7RTtgfi_sAX-LGuJP&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8w6TBGVWS2fHKsJhHIF2_6keEeQIDQeAEtOmW0s3KM9A&oe=634140F8
Idővel minden a helyére kerül... fosik a cigány geci
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277674427_512177003862592_7196693163106561920_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=rXy9c5DGFwQAX_5-etE&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_AvkDzDpGavmO7Gz3g1X04P5pPMRD2-lQjHh0O-uVDiA&oe=63214F7A
Havanagi
Persze,hogy zavargásoktól tart,már körbefegyverkezte magát..Fél,hogy pcsán rúgják és repül Hatvanpusztáig.
Gyurka80
@Peller Anikó: Nem lesz szükség rájuk az utcán, mivel 10 éve nem emelkedett a gáz és áram ára, szemben az eu-val. Azonban mindig akad 1-2 ezer hülye hőbörgő az ellenzéki politikusok által feltüzelve, mert másra képtelenek. Tudod 4x 2/3!
Aki Én
Ő tudja a legjobban, hogy van félnivalója.
Nem kevés.
Macskaszem
@Gyurka80: Ez egy olyan hülye ország, ahol addig van rezsitámogatás, amíg semmi szükség rá, hiszen évekig olcsóbb volt a világpiaci ár, mint amennyiért nekünk adták gecziék, de ti birkák minden szart beszoptok ami a Csutkányból kijön.
Most, hogy szükség lenne a támogatásra, fokozatosan megszüntetik, míg normális országokban ilyenkor adnak, és nem elvonnak csezdmeg.
Istenakinincsen
@KisTehen: ma, 14:56 Téged nem zavar hogy vér folyik, civileket ölnek halomra? A saját kényelmed és az olcsó gáz neked többet ér mint az ártatlan emberek élete? Ne szívassunk már másokat ilyen önző indokokkal !!!
Ha emberek élete a tét akkor köszönöm nekem nem kell se olcsón, sem drágán a gáz, sem az olaj...
Meg kell oldani másképp a kényelmet.
justhpeter
@Havanagi: Ne Hatvanpusztára repüljön, Szegedre a Csillagba !
Gyurka80
@Macskaszem: Te szoptad be de nagyon ezt a libsi dumát.Melyik felhasználó veszi világpiaci áron , vannak rárakódó költségek hülyegyerek. Nézd meg az eurostadt adatai szerint hol volt a legolcsóbb a gáz és ne írj hülyeségeket idióta!
Clavigo
@Gyurka80: Naponta kapod a kezeket,Gyurci...Reménytelen eset vagy. Nagyon tompa az agyad
Peller Anikó
@KisTehen: 17:12, Na látod ezt jól látod. A forintot pumpálják. De kik is? Csak abban tévedsz amit a fejedbe vert a földesurad. Mert nem a soros pumpálja hanem a viktor termeli vele a forintot. Azzal dicsekedett, hogy van neki 35 milliárd forintja mozgótöke a kuszaszemnél. És percre pontosan lehet tudni, hogy mikor váltanak eurót, mert akkor meredeken zuhan az árfolyam. És akár percek vagy egy óra múlva már váltják is vissza.

Ezért hullámvasutazik a forint.

De miből gondolod, hogy ezt a Soros csinálja?
division
@KisTehen: Megéri a bérkommentelés, de komolyan? Rezsicsökkentés...a pedagógusoknak annyi...Tudod te egyáltalán miről beszélsz? Orbán nem véletlen veszi körbe magát rendvédelmisekkel, adja nekik a fizetés emeléseket a "nincsből", miközben a pedagógusokat (akik vele ellentétben tanult és művelt emberek) semmibe veszi (okos emberekre nincs szükség) , egyszerűen be van szarva, és remélhetőleg hamarosan ezt a nadrágjában is érezni fogja.
Nessy
@Peller Anikó: Mert a királyi médiában, és hazánk nagyjainak szózataiban ezt hallja! Orbán is ezt mondja, akkor pedig az úgy is van!
Eladott Ország
@Gyurka80: ma, 18:09 ♣ Tudod a 4x 2/3! rendszerszintű csalással , hazugsággal a jogállami normák telibeszarásával jött létre. Scheppele Princeton Egyetem professzora :" illegitim a fidesz kétharmada. A magyarországi választási kampány törvénybe foglalt inkorrektsége komoly kétségeket ébreszt az eredmény érvényességével kapcsolatban - állapította meg a The New York Timesban az egyik legismertebb amerikai Magyarország-szakértő. " és számos nemzetközi jogász.
Gyurka80
@Peller Anikó: A pénzügyminisztériumban dolgozol, hogy ilyen "jólértesült" vagy?
Gyurka80
@Eladott Ország: A libbant újság hazugságát hiszed el, rossz lehet neked!? Választási csalásban a szocik a profik láncszavazás, hazugságok , áfát levitték 20%-ra választás nyerése után visszaemelése 25%-ra stb.
Yoda69
@Gyurka80: Ritka nagy barom vagy te joember. A fuhrered 2000 milliardot dorbezolt szanaszet, hogy tuti megnyerje a valasztast, es most az utolso fillerig bevasalja rajtunk. Ezert emeli a gaz arat 7x-esere a villanyt meg duplajara, holott Paks el tudna latna a teljes lakossagot 14 forrintos aron.
cikicakk55
@Gyurka80: Tegnap 15:00
Képzeld,nagyon is tudom,hogy mire küldte az Unió a pénzeket. Felzárkóztatásra, a Covid utáni zűrzavar kezelésére, de a csuti már azt is elköltötte amit még el sem küldtek. Természetesen nem arra költötte amire küldték,hanem a Vodafon megvásárlására, a Miniszterek és a kormányfő fizetésének megduplázására. Ha van gyereked és nem tartozol a Fidesz elit klubjába,csak magadtól vagy ilyen hülye,akkor ha vannak gyerekeid Ők is szívni fognak,vagy már szívnak is. Istenítsd csak tovább a FideSS férgeket. Majd télen két télikabátban,tundra gatyában és kesztyűben biztos fasza lesz a gyerkőceidnek tanulni.
Gyurka80
@cikicakk55: "Majd télen két télikabátban,tundra gatyában és kesztyűben biztos fasza lesz a gyerkőceidnek tanulni. " ezt majd a német gyerekek fogják művelni. Lövésed sincs az eu-s pénzekről. azokat csak a pályázatokban megítéltekre lehet felhasználni. Csak az idióták és a gyurcsány fanok férgeznek!
ómió
És kórusban követelték vissza a Böszmét, vagy elég, ha így hazudjuk, efftársak!?
Jozefina
Nem véletlen a hirtelen jött haderő fejlesztés, a 8 általánossal is fegyvert viselhetó határkülönítmény, a rendőrök béremelése, stb.. A félelem nagy úr!!!
Petőfi Sándor: FÖLTÁMADOTT A TENGER...
Yoda69
@Gyurka80: Akkor hol van az epuletszigeteles, amire az Unio milliardokat adott? Megmondom: luzerjano azt mondta nem kell, majd az allami intezmenyeket szigetelik, de vegul azt se csinaltak meg.
Yoda69
@Gyurka80: Ja, ebbol nem lett semmi, viszont a penz eltűnt
Istenakinincsen
@Gyurka80: ma, 09:37 " Lövésed sincs az eu-s pénzekről. azokat csak a pályázatokban megítéltekre lehet felhasználni."
Jól látod okoska, arra is veszik fel...Az eredményeket és a megvalósulásokat is láttad? Vagy az már nem számít mert éppen rajtad volt a szemellenző? Sok teljesen felesleges projekt megvalósult, de ami a legszánalmasabb az az hogy még ezekből is a profit a NER zsebekbe vándorolt. Ami a legborzasztóbb az az, hogy a meg nem valósult, de kifizetett fejlesztések árát is zsebretették valakik. Neeem, nem a Gyurcsány, nem Brüsszel,hanem sokan mások.
Tippelj!
csak úgy....
ezekkel a rezsi és élelmiszer árakkal nem lesz zavargás, -a magyarok már azt sem engedhetik meg maguknak,hogy fölkeljenek a tetü,kizsákmányoló rendszer ellen! -és reggel ne menjenek melózni...,szarért-fosért! és van pofájuk egyeseknek ezt a szar szitut ,-nemzetinek nevezni!
gina
És akkor maga a legnagyobb bevándorló ... szemét egy cigány
Gyurka80
@Istenakinincsen: "Sok teljesen felesleges projekt megvalósult" tehát az eu feleslegesen támogatta? Nagy hülye vagy, maradj magadnak ilyen hülyékkel nem foglalkozom!
Istenakinincsen
@Gyurka80: NEM! A felesleges projektekkel is átbaszták az EU-t és még jó hasznot is húztak.
csak úgy....
@Gyurka80: jobb vóna,ha te hülye létedre nem hülyéznél senkit! -mert te nagyon hülye...,mondhatni szánalmasan!
csak úgy....
@Istenakinincsen: ezt sosem érti meg a buta pötscs...
Istenakinincsen
@csak úgy...: Lehet hogy ő is haszonélvező...ezért nem akarja látni a valóságot. Ha egy hülyének nincsenek érvei, akkor lehülyézi azokat akiknek vannak, vagy elkezd mellébeszélni,terelni és másról beszélni.
csak úgy....
@Istenakinincsen: gondolod,hogy ennek a fura rendszernek vannak haszonélvezöik? ez a kuka nem lehet a lörinc...,aki a fiatalkori fura dolgaik miatt zsarolhatja a mostani,hogy is mondjákot...
csak úgy....
@Istenakinincsen: magasabbra kell emelkedni,ha valaki orbán a ruszik ostorát szeretné elemezni...
vajon vlagyimír mivel tarhatja a markában, ezt a libsinek indult volt komcsit?
Istenakinincsen
@csak úgy...: Azt is letagad(hat)ja amit régebben mondott. Akik zsarolni tudnák azoktól már megszabadult valahogy, de ha elő is kerülne valaki azt el lehet hallgattatni. A fiatalkori fura dolgaikról csak azok tudhatnak akik ott voltak. Ők nyilvánvaló okok miatt összetartanak! A halottak nem beszélnek, a hozzátartozók meg már nem elérhetőek...Talán később, ha még marad élő szavahihető tanú:) Hamarosan összevesznek a maradékon és akkor lesz tálalás.
Vlagyimír magasról szarik rá, gázzal és olajjal tartja a markában egész európát. 0rbán csak azért pitizik nála, hogy lehúzhassa a saját népét a rezsinöveléssel ahogy eddig is tette.
Istenakinincsen
@Gyurka80: Igen pont ezzel érvel egy hülye, ha nincsenek érvei...
Istenakinincsen
@Gyurka80: Fejlődőképes vagy! A hülyézésnél sokkal jobb a hihihi:))) HAHAHA...
A papagájos viccet ismered?
balos
@Istenakinincsen: ö találta ki,meg a spanyolviaszt,de mind kettőt lenyúlta a dili doki a sárga házban!
Eladott Ország
@Gyurka80: szeptember 9., 21:03 ☻ Ki is emelte fel az ÁFA-t 27%-ra ?! A román cigányod b+! A választási csalásokról meg jobb a befogod a fidesz szaros, gecis pofádat, szarjankó! A geci cigányod a választás előtt kiszort kétezer milliárdot, amit többszörösen visszavesz, hogy rohadjon meg! Takarodjatok a 3,14csába!
Gyurka80
@Eladott Ország: Nyugodj le, már mennek érted a diliházból!
Eladott Ország
@fideszes gyökér: ma, 10:18 ☻ A gáz és az elektromos energia egységára , még Nyugat-Európában is kisebb mint nálunk. Ahol a rendszerhasználati díj többe kerül mint maga az energia, ott téged csúnyán átvernek! De nyilvánvaló, hogy ez a rendszerhasználati dij 100 százalékos emelése csak ajándék volt Mészárosnak, hogy mégtöbb pénze legyen a vagyon gazdájának. Ezt nevezik padlás lesöprésnek! Rendszerhasználati díj? Ez olyan, mintha a papírzacskó drágább lenne, mint a tartalma. Hogy rohadjanak meg!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/305271275_1915377175519865_6604756198777063296_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=__euP6M-2ygAX8Yg2Pv&_nc_oc=AQnqysdUiymrsi0bcaf3gTFfPp3kuPcp8roSL2UNmwbkslUO_AZl972pVB0yNhOBGZM&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_5DkrueoGxiklQX-_VB9K-kNYcdf8BpD_18xY3AiQRdA&oe=632433A8
Gyurka80
@Eladott Ország: A gáznál NINCS rendszerhasználati díj , csak ez Háztartási alapdíj 2022.08.01. - 2022.08.31. 1 hó 766 Ft/hó . Azonban az összes fizetés 1 egységre 10 éve NEM változott, bezzeg feri félévente emelte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.