A 83 millió forint kenőpénz átvételével gyanúsított volt államtitkár családtagjait is sújtja a vagyonzár, fia autóját például az utcáról szállították el – 24.hu.

A készenléti rendőrség Völner Pál családtagjaik vagyonát is lefoglalta, a korrupciós botrányba keveredett volt államtitkár elég meredeken reagált

Fotó: MTI/Soós Lajos

A volt fideszes politikus ügyvédje szerint törvénytelen az intézkedés, hiszen ellenőrizhető, hogy Völner bankszámlájára korábban beérkezett parlamenti fizetése nem bűnös vagyon.

Bankszámlákat, részvényeket, ingatlanokat, autókat és céges üzletrészt is zár alá vett a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatala a korrupcióval meggyanúsított Völner Pál volt igazságügyi államtitkárnál és családjánál – értesült a 24.hu.

Völner Pál elismerte a vagyonzár tényét. Közölte:

Történelemkönyvekben fordul elő olyan, hogy családtagokat büntettek meg, ítélet nélkül.

Mint mondta, családjának minden vagyona igazolt, legális jövedelemből származik, ám ezt nem vizsgálták. Elmondta azt is, családja vagyonzárral sújtott tagjai jogorvoslatot kértek, ahogyan ő is, mivel olyan vagyonelemekről is szó van, amelyek jóval a gyanúsításban szereplő elkövetési időszak előtt kerültek a tulajdonukba. Például a vele nem egy háztartásban élő fiának autóját is trélerrel szállították el. Hozzátette, érthetetlen, hogy az ügyben semmilyen módon nem érintett gyerekei miért nem használhatják az autójukat.

Forrás: 24.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

VASTAGBŐR
és most szra húzzák völner bácsit az lett a forgatókönyv ... bemutatják az eunak a korrpció ellenes Magyarország fogalmát filléres példával ... ez az amit láttak, amit nem azt sajnos nem. Mózerold fel az összes haverod, akkor megúszhatod évtized körül ... frissen nyomtatott fedezet nélküli volt legalább ? Ezt hívják szervezett bűnözésnek ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...nem kell lopni, csalni és akkor nincs miért óbégatni.
Aki Én
Hát baszod, ezt a rendszert ti építettétek ki.
Ráadásul az igazságügyi minisztérium államtitkáraként igen közel voltál a tűzhöz.
nezelodo
Ajánlom az ex-államtitkár úrnak, forduljon szaktanácsért tanult kollégájához, Czeglédi Csabához. Nála azzal iditott a hatóság, hogy nem csak zárolta a vagyonát hanem el is kobozta a vállalkozását, annak ellenére, hogy a mai napig nincs ítélet, pedig biztos nagyon igyekeztek. Bizonyára nagyon együttérzően segít az egykori, hatalmat segítő kifosztójának.
nemkati
Lánczi András: Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája.

Zárolják csak az összes vagyont amit a nagy keresztény Völner felhalmozott és a családtagjainak osztogatott. Csak elfelejtették letartóztatni és előzetesbe rakni, azzal együtt lenne kerek a történet.

@Németh István: Te meg mi az, hogy szidod a haverodat, a @Pegero: -t??? Méghogy rohadjon meg?! Akkor ki véd meg téged? Pedig arra nagy szükséged lesz amikor neked kell eltakarodni vagy megrohadni. Bár ennél jobban már nem tudsz.
Németh István
@nemkati: @nezelodo: @Eladott Ország: @Aki Én: Na idefigyeljetek roggyant agyúak! Aki tisztességesen nyüzsgölődik a megbízatása területén és nem tudják besározni - mert sajnos ezt nem kis energiával figyelnie kell egy ilyen moslék világban - az biztos , hogy nem kerülhet még a gyanú árnyékába sem! Persze akkor is rá lehet fogni bármit, de az lepattan róla mint a biliről a zománc! ITT a Völner esetében biztos bi-bi történt! Az én személyes hiedelmem egy dolog, DE azt vallom, és mindig is vallottam, hogy akit a szar megérintett az büdös lehet! Azt viszont el is utasítom!!! Megsúgom> csak halkan, hogy senki meg ne hallja >> ezért nem lettem jó káder, nem csak a kádár korban! Érted-e, mert a @Pegero biztos érti!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.