A Fidesz szerint "Gyurcsányék kormányzása a nyugdíjasok cserben hagyásáról szólt", most pedig "azok beszélnek, akik elvették a nyugdíjasoktól a 13. havi nyugdíjat".

Cinikus választ adott a Fidesz az előrehozott nyugdíjemelés ötletére
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A nagyobbik kormánypárt frakciója a DK alelnökének korábbi sajtótájékoztatójára reagált. Gy. Németh Erzsébet azt követelte, hogy a kormány hozza előre a novemberi nyugdíjemelést.

A Fidesz azt írta, hogy

"Gyurcsányék kormányzásakor" nyugdíjemelés helyett még a 13. havi juttatást is elvették a 2,4 millió nyugdíjastól, 2006 és 2010 között pedig 4 százalékkal esett vissza a nyugdíjak értéke.

Az időseket különösen rosszul érintette a sorozatos rezsiemelés is – tették hozzá.

"A baloldalnak az nem tetszik, hogy a Fidesz-kormány visszaadta a 13. havi nyugdíjat, és a többi között nyugdíjkompenzációval és nyugdíjprémiummal segíti az időseket"

- olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a válasszal elégedett fidesz nyugdijasok között,használt alsógatyákat sorsolnak ki viktortól...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
T-Boly
Istenem örök atyám ,mennyi idióta seggfej,balfasz mocsokláda ,geci köpedelem,tetű baromállat fideszes van a világon !
Engedd haza országodba őket !

És óriási seggberúgásal add át őket Belzebubbnak
drrotf
A nyugdíj korrekcióról még nem rendelkezett a kormány , de a KSH adatai nem sok jót ígérnek a nyugdíjasoknak.Az alacsonyan megállapított inflációs adat után még az is kérdéses marad, hogy a szeptemberi , októberi és a november , decemberi rohamosan növekvő infláció miatti korrigálást jogszabály, törvény előarja -e , mert ha a kormány jóindulatára vagyunk hagyva, akkor felkopik az állunk ettől a jóindulattól.Az előbb e,lített időszakra vonatkozóan óriási infláció emelkedést várnak a szakértők, és ezen időszakra vonatkozó nyugdíjkorrekcióról jogszabály, törvény nem rendelkezik.Az ekkor megjelenő inflációt a nyugdíjasok kénytelenek lenyelni, akkor amikor a kormány azt hirdeti úton , útfélen, hogy a nyugdíjak értékét ez a kormány megvédi, s ez az egyik fontos célja a kormánynak.Nem ígérgetésekre lenne szükség, hanem jelentős érdekvédelemre, és olyan intézkedésekre amelynek az a következménye hogy a nyugdíjak értéke tényleg nem csökken! Ha a kormányfő tényleg bátor ,akkor ki kellene állni a választók elé és el kellene magyarázni a nyugdíjasainak, hogy az év utolsó négy hónapjában jelentkező inflációt mikor és hogyan fogja korrigálni!Az év eleji csekély, már már nevetségesnek is mondható nyugdíjemelés az nem visszamenőleges hatású, és így az év végi inflációs emelkedést nem kompenzálja!Ha lehet ne felejtse már el Orbán úr, hogy mit ígért a választások előtt és után többször is, és ne feledje az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó!
ómió
@Ábel: Összetévesztetted valakivel a "reggel, éjjel meg este" hazudozó Böszmegazdádat!?
sokanvagyunk
@ómió: Talán nem kellene másolni a Gyurcsány-korszakot.
ómió
@sokanvagyunk: Megint elvettek 1-2 havi nyugdíjat meg még a 13. havi fizut is? Ezt a "másolást" kell hazudnotok?
Yoda69
A nyugdijasoknak elege van a fideSS hazudozasaibol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.