Ahogy arról folyamatosan frissülő cikkünkben is beszámoltunk, idén 31. alkalommal rendezik meg a kötcsei pikniket, melyen a Fidesz-KDNP politikusai és a kormánypárti holdudvar jeles képviselői teszik tiszteletüket. A tüntetők Nagy Ferót is felkérdezték, aki habozás nélkül reagált a Fidesz iránti lojalitását bíráló beszólásra: “Ha diktatúra lenne, nem állhatnál itt, te barom.” Ironikus módon épp a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István bizonyult az egyik legszótlanabbnak, a nagy érdeklődés ellenére is gyorsan besietett a kapun.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ez a besugo patkany nagyon hiteles ha diktaturarol kell aradozni. Ezek szerint a komcsi ido se volt diktatorikus, mert o meg enekelhetett uszito dalokat.
Yoda69
Ez a besugo patkany nagyon hiteles ha diktaturarol kell aradozni. Ezek szerint a komcsi ido se volt diktatorikus, mert o meg enekelhetett uszito dalokat.
amortizáltok
majd lesz ám még amikor letagadod merre és kivel voltál na ferró ha még ma is nem foglalkoztatnának szegényebb lennél a templom EGERÉNÉL nyald csak ha neked jólesik , de a másikakat nincs jogod megalázni szemétség ám ja nem tudtad pedig az.
Aki Én
Nem tudod, te buta suttyó, hogy a diktatúrának vannak fokozatai. Ahol már megszólani sem lehet, az a totális diktatúra.
Még nem totális, de a maga módján már ez is diktatúra.
Ennyit nem tudsz, te barom?
Ahol csicskák szólnak be a rendszer kritikusainak, az bizony diktatúra, te barom!
Ahol a kritikusokat még a hatalom csicskái is ellenségnek tekintik, holott azok a valódi többség, az bizony diktatúra, te barom!
Jó kis bolsi diktatúra.
amortizáltok
NAGY feró ha diktatura nem lenne 5 rendőr nem kéne egy zárkába ugye?? mert a Szabó Bálintot simogatták úgy mint a Juhászt az mtv1 székházban hatan? annak , hogy vért hányt oka is kellett legyen avagy tán vámpir lett és kiszivta a rendőrökét ?egyéb magyar - ázat ? ja nem publikus
vitriol
Hogy ennek mekkora pofája lett?! Lehet súlyozni a Kossuth-díjak értékét!
Nessy
Kedves Csótány! Az ne zavarjon, hogy a jogaikért kiálló pedagógusokat azonnali elküldéssel fenyegeti a hatalom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.