Fazekas Csilla több mint 50 százalékát szerezve a szavazatoknak megnyerte az időközi önkormányzati képviselői választást a budavári körzetben. 

A választást azért kellett kiírni, mert az időközben a Momentum elnökévé választott Gelencsér Ferenc a parlamentbe ült át az önkormányzati képviselő-testületből.

Ismét Fideszes kézre került a budavári körzet

A kép balszélén Fazekas Csilla, a fidesz I. kerületi önkormányzati képviselője

Fotó: Facebook

Ez azt jelenti, hogy teljesen elolvadt az a fölény, amivel az ellenzéki frakció rendelkezett az önkormányzatban a 2019-es önkormányzati választás óta.

Ezzel a kerületvezetés mozgástere alaposan leszűkül a 2024-es önkormányzati választásig, és ahogy Miklósi Gábor a beharangozójában írta, Budavár visszahódítását a kormányoldal szimbolikus sikerként is elkönyvelheti.

Forrás: 444.hu

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Hát bazdmeg ellenzék, ellenzék??
Akik képtelenek a magyar történelem legnagyobb gazembereinek ámokfutását hatékonyn bemutatni, kommunikálni a választó felé az csak egy sejthalmaz nagytömegű szar.
Téynleg megáll az ész.
Nézem a médiát ledöbbenek: lehetnek ennyire kretén balfaszok az ellenzéki megmondók?
2006 óta csak a szarmasszírozás, balfaszkodás, idétlenkedés, szakmailag nullák, képtelenek megtalálni azokat az érzékeny pontokat bármilyen témában ami felmerül.
Köptem egyet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@gina: Most erre mit írjak neked, te szellemi csőd? :-)))))))))))))))))))))))) Hülye vagy kiscsillag! :-))))))))))))))))))))))))))))
Nyírfa
@Horizont: 10.06

Visszafoglalták a várat az ellenségtől. :) Egy kormány, amely ellenségként kezeli, és akként hirdeti az ország lakosságának jó felét. Miközben belőlük él. Kell ennél többet mondani róluk?
Eladott Ország
„Micsoda ésszel kormányozzák ezt a szerencsétlen országot? ... 115 éve is itt tartottunk. Mágnás, ispán, püspök, inas... kurvavilág. Nagy fölfordulás lesz ebből... "A magyar ugaron nem változik semmi, mert a gaz lehúz, altat, befed." Ezt írta 1905-ben. Ady 100 évvel ezelőtti megállapítlátásai sajnos a mai magyarországi állapotokra is teljes mértékben helytállóak. Lehet, hogy ezért is szálka a regnáló hatalom szemében Ady?!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/298323201_511993057395558_3496040413853727198_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=r0uYMqeKtxYAX8_hS8h&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_DS1hJbhuix5jKi_z8ymxdRnWQI3BYOoA73X1vyOKL5Q&oe=6323E5B7
ómió
Buda kijózanodott, vagy csak a vörös rongyait ette szét a moly?
sgl
azért azt megkérdezem milyen formában is lett fideszes a kerület vezetése??
kissebbségben vannak így is.
namihami
Folytatódhat a ""bayerelvű"" lakáshozjutás elve. Várom a helyi lakosok siránkozását, amikor a feje fölül fogják eladni a lakás tulajdonjogát és megkapja az emelt összegű lakbérről szóló értesítését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.