Most, hogy beköszöntött az energiaválság, és a rezsicsökkentést is jelentősen megnyirbálta a kormány, még inkább fontos kérdés, hogy mennyire lesz hideg 2022/2023 tele.

Mennyire lesz kemény a tél Magyarországon? Ezt mutatják a legutóbbi modellfuttatások
Fotó: Pixabay

Természetesen az előrejelzéseknek még ilyenkor nagy a bizonytalansága, de a legfontosabb mutatókat összesítve talán nem lőnek már nagyon mellé a modellfuttatások.

A Severe Weather nemrég kiadott prognózisa alapján azt írja az utazik.hu, hogy 

Európában átlagos, vagy az átlagosnál kisse melegebb és szárazabb időjárás köszönt be. A hőmérsékleti anomália a kontinens középső részén térhet el leginkább pozitív irányba a sokévi átlagtól.

Csapadék tekintetében most sem leszünk elkényeztetve. Európa északi és északnyugati részén várható majd csapadékosabb időjárás, a kontinens belsejében azonban szárazabb időre van kilátás. Hóból sem fog megártani a sok, de ez az előbbiek könnyen levezethető: az inkább pozitív felé tendáló hőmérsékleti anomáliák és az átlagosnál kevesebb csapadék előrevetíti, hogy 2022/2023 tele várhatóan nem lesz hóban gazdag.

További részletek.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
állítólag olyan kemény tél lesz magyarországon,hogy a dúró-novák házaspar ,utcáról becsalt melegekkel fog rásegíteni a rezsicsökkentésre.
Baker
@csak úgy...: Majd odaköltözik Szájer Jozefina :)
117
Bármilyen kemény is lesz a tél, Chuck Norris kétszer keményebb volt nála (igen, mert Chuck Norrisnál a jövő már elmúlt).
Ez fűtse az orbánista hazaárulókat és az EU kollaboránsait, akik a barbár terrorista oroszokat segítik! (érdezném tőlük, hogy "Nem szégyellitek magatokat, ti árulók?", de teljesen felesleges, mert jól működő lelkiismeret nélkül még a kérdést sem értik)

-
Emmersson71
@117: A halálnak már volt Chuck Norris közeli élménye...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.