A nagy beharangozók után idén egy sor sem szivárgott ki Orbán Viktor kötcsei beszédéből – összegezte a 444.hu a kormánylapok "teljesítményét".

Nagy a csend a kormánysajtóban Orbán kötcsei beszéde körül
Fotó: MTI/Fischer Zoltán

Pedig ha valakik, akkor a Fidesz által vezérel médiatermékek vezetői minden bizonnyal értesülhettek arról, hogy mi hangzott el az úgynevezett "polgári pikniken".

A máig az egyik legolvasottabb portálnak számító Origo is hallgat, pedig a lap főszerkesztője, Gábor László személyesen volt ott a rendezvényen.

A rendezvény előtt Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója azt mondta, Orbán Viktor idei előadását az orosz-ukrán háború és annak Európára gyakorolt hatása fogja meghatározni.

Forrás: 444.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: tököm aki ..., gyurcsány is kiderült öszödröl, nektek kötcskéknek meg öszötökse... :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@nemkati: Vegyem el az "efftársi kenyereteket"!? Na, ne má'!
Nessy
@nemkati: ómiónak minden "efftársi hazugság". Vigyáz, hogy a tények el ne homályosítsák a politikai tisztánlátását! Meg nézi az árakat az üzletben, majd kijelenti , hogy efftársi meghazudás", aztán meglepődik a számla összegén, ami nem efftársi, hanem fidesz!
justhpeter
@Yoda69: Ez csak komoly lehet, mert viccnek kicsit durva. Maximum nevetni tudok rajta, de azt is kicsire nyitott szájjal, mert ehhez képest csóró vagyok.
balos
@szópó-ómió: Mindig megtudsz nevettetni,a sötét "vicceiddel"!Gondolom a villanyt sem használód,nehogy megvilágosodj!?
telegdilaci
@csak úgy...Legalább Gyurcsánynak volt gerince hogy be vallja hazudtunk éjjel,nappal,de nem csinált semmilyen helyrehozhatatlan kárt az Országnak,Orbánnak viszont nincs gerince hogy be ismerje hogy folyamatosan hazudtunk,félre vezettük az Embereket mindent elloptunk amit lehetett a temérdek EU-támogatásokat,nem az Ország fejlesztésére költöttűk gazdagítottuk a családunkat a haverjainkat!
telegdilaci
@balos:Szerintem az agymosó hazugságot szajkózó kormány médiából tájékozódik attól ennyire felvilágosult a Szektatagok onnan hallgatják tátott szájjal a félrevezető hazugságokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.