Egy 33 éves fotóval tüntetett egy diák Miskolcon.

"No comment."

Ennyit és két fotót közölt a Pedagógusok Szakszervezete a Facebook-oldalán.

Kövér László 33 éves plakátjával tüntetett egy diák Miskolcon

Fotó: PDSZ/Facebook

A fenti táblával tiltakozott hétfőn egy miskolci diák, amikor a Herman Ottó Gimnázium diákjai és tanárai élőláncot alkotva álltak ki igazgatóhelyettesükért, Dezsőfi Györgyért, akit a tankerület vezetője felmentett, mert polgári engedetlenkedett.

"A rendőrállamban a rendőr fizetése magasabb a tanárénál, a jogállamban fordítva."

áll a plakáton, amivel eredetileg Kövér László tiltakozott a Fidesz választmányának ülősztrájkján 1989. április 27-én a rendőrség brutális, minden jogalapot nélkülöző fellépései ellen a Belügyminisztérium előtt, a Roosevelt téren.

Forrás: 24.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@sgl: grincs fel tudta venni a kapcsolatot R. Gyurival: nem jön vissza, besokallt a Propitól.
Viszont tudode már jó ideje hallgat, tartok tőle, hogy nem azért, mert megunta az írást. Néhány hete küldtem üzenetet, hogy hiányzik nekünk, jelentkezzen, ha módjában áll, de nincsen válasz.
csagyi
@KisTehen: 14:30 Mielőtt betegre kacagnád magadat:Döbbenetes mennyiségű fénykép anyag van mikrofilmre kigyűjtve és onnan lehetséges digitalizálni és feltölteni a netre.Az 1800 évektől napjainkig szinte minden lényeges képi esemény is felkutatható.Rengeteg dokumentum és fénykép létezik az internet előtti időkből is.Akkor most attól hogy 1989 még nem volt elterjedve az internet még léteznek dokumentumok.A diák csak szembesítette Kövér akkori véleményét,lényét a maival. Ezen pedig el kell gondolkozni,ha az nem megy akkor csak a HAHAHA marad?
Istenakinincsen
@KisTehen: Te marha! A múltat végképp eltörölni így nehéz lesz! Ilyen képmutató hazug disznó minden fideSS-es és a slepp is!
szaboria1
@rokker33: A tanár meg a nem az idén barnult gyerekek miatt teszi kockára az életét. A tanár nem üthet vissza de a rendőr igen.
Tehát nincs igazad.
Lepényleső
Ezt teszi a pénz,a hatalom,- maradt a bajuszom?
(Állítólag ugyanazokat a bűnöket követik el mint az akkor hatalmon lévők,sőt fűszerezik aljas képmutatással ők?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.