Dr. Donáth Ferenc az igazság érdekében szinte mindig konfrontációra kész politikai aktivista az abortusztörvény sunyi meghekkelése kapcsán is megszólal és ráhúzza a vizes lepedőt a dologban közreműködőkre csak azzal, hogy bebizonyítja: a rendeletmódosítás nemcsak álságos, de hazug is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: ,,A Reform magazin 1990. július 13-án megjelent számában 31 éves Kövér a 27 éves Orbánnal együtt interjút adott a lapnak, melyben előkerült az abortusz témája is.

Itt még a liberális szerepben tetszelgő Orbán Viktor kijelentette, hogy akik az abortuszszámot törvényi eszközökkel akarják leszorítani,
azok nem emberek, szörnyetegek.

Valamint a fiatal Orbán szerint népszavazást kell kiírni a kérdésről.
Kövér László ezt azzal folytatta, hogy a lányok, asszonyok
nem hobbiból járnak abortuszra, illetve nem jogi, hanem szociális, népjóléti oldalról lenne kívánatos a kormányzati megközelítés.
A folytatásban elmondta, hogy:
az abortuszvitát kormányzati útra terelni meggyőződésünk szerint ugyanolyan hiba lenne, mint az állami iskolákban a hitoktatást kományintézkedéssel bevezetni. S nem csupán azért, mert szociális vonatkozásai miatt a lakosságot még megosztottabbá tenné, hanem azért is, mert erős indulatokat korbácsolna fel"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@KisTehen: Nem vagyok szülész-nőgyógyász, de nehezen hiszem el, hogy egy 10 hetes magzatnak, amely kb. 2,5-3 cm és 4-5 gr-s lehet, ilyen "szivhangja" van... ráadásul a videon az is látszik, hogy még igy, a hátán fekve is van már egy kis pocakja, ami nem igazán lenne 10 hetes terhesség esetén. De lehet, hogy Te "szakmabeli" vagy, esetleg voltál terhes is, igy van tapasztalatod.
amortizáltok
@KisTehen: bocika jó a meglátásod akkor miért adod el a lelkedet?bagóért ,a szülészeket is ledőbbentette pintyő bohozata
balos
@justhpeter: Pedig kilopta a szemünket is az olajszőkítéssel!Nem véletlen,hogy az oroszokhoz húznak,mert abból lettek milliárdósak a fideSSes ficsúrók is!
Aki Én
@KisTehen: erre kapsz egy lájkot, mert szükséged van a sikerélményre.
Tényleg annyi eszed van, mint egy tehénnek, te identitászavaros férfi.
szegfue
@KisTehen: 11:23 Igazán kegyes vagy, hogy megengeded: azt gondoljak, amit akarok... bár ez Nélküled is megy. A posztodat meg mégis ki miatt irtad? Azt gondoltam mindenkinek szólt, igy nekem is...
117
Szívtelen szívhang, EU vs Orbán, Putyin pötyörője pici

www.youtube.com/watch?v=-3bb69TeRtw

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.