Az index.hu 12:43-kor jelentette, hogy szerdán a magyar jogállamiságról vitáztak az Európai Parlamentben, csütörtökön szavaztak is a képviselők Gwendoline Delbos-Corfield jelentéséről. Elképesztő, hogy az Európai Parlament baloldali többsége a mostani válságban is csak Magyarország támadásával van elfoglalva.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az igazság kimondása sosem támadás!!! Maximum szégyelni való, hogy ide jutottunk!!!
amortizáltok
12 évig orbán probálta irányitani az uniót akkor most végre helyére kerülnek a dolgok és 12 év távlatából amit a kormány ide oda toszogatott a maga bagázsának az most majd remélve nem egyéb zsebmélységekben kastélyokban meg oligarháiknál fog landolni meg kaszinosoknál vőknél jahtosoknál csókosaiknál. Hanem célba érnek végre mert kullogunk12 éve a semmibe pénz politika csak köccse meg tusványos meg mán Dallasz is, a népé meg ugyancsak a nagy dallasz, sajtó, kórházak, iskolák, szinházak csak a naferró van más itt nem is rúg labdába? aki nem ember az meg csak pedagógus lehet pénz nélküli kuli , olyan ingyen munkás hát lett is eredménye és még vége sincs a rabszolga lázadásoknak. ki fog itt tanitani " Én egész népemet fogom nem középiskolás fokon tanitani "József Attila születésnapomra c verse részlet
vitriol
Az indexnek az kicsit sem "elképesztő", hogy a mostani válságban is csak egyetlen fontos dolga van a fidesznek, hogy az emberek zsebéből kilopják az utolsó filléreket is a rezsiharc segítségével!?
gina
Ami itt elképesztö az a szemét román moslék és bagázsa akik kivéreztették ezt az országot, aljas maffia szemetek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.