A vasúti kiszállítási kapacitás növelése érdekében bővítik a záhonyi körzet vágányhálózatát. Magyarország minden lehetséges eszközzel segíti az ukrán gabona vasúti kiszállítását a háborúval sújtott országból – idézte a Technológiai és Ipari Minisztérium közlekedésért felelős államtitkárát az MTI csütörtökön. Vitézy Dávid közösségi oldalán azt írta: a vasúti fuvarozók, átrakók, a gabonaszövetség, a MÁV, az Agrárminisztérium és a külügyminisztérium képviselőinek csütörtöki megbeszélésén Palkovics László miniszter kiemelte, hogy tárcája minden eszközzel segít megszervezni a korábban bejáratott szállítási tevékenységtől eltérő, sokszereplős, állami és magánszervezetek részvételével működő logisztikai feladatot.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Össze vissza! Ahogy éppen az eszükbe jut!

"Zavartalanul mehet a magyar gabona külföldre"

Fontos információgyűjtési eszközt jelent az Agrárminisztérium által március első napjaiban elrendelt gabonaexport-korlátozás, ám egyelőre sem a kivitelt nem lassította az intézkedés, sem az árakat nem mérsékelte. Az állam elővásárlási jogával egyelőre nem élt, így aztán minden exportra szánt tétel el is hagyta az országot "
www.portfolio.hu/gazdasag/20220424/zavartalanul-mehet-a-magyar-gabona-kulfoldre-540821

Még egy ilyen hozzá nem értő dilettáns, balfasz társaságot nem látott a Föld!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.