Jakab Péter közösségi oldalán számolt be arról, hogy A Nép Pártján Mozgalom egy Ausztriában dolgozó aktivistája küldött neki fotót arról, hogy az ottani boltban tele vannak a polcok cukorral.

Jakab durván odaszúrt a kormánynak: "Egész Európában nincs még egy olyan pancser kormány, mint a magyar. "
Fotó: MTI/Kovács Attila

Ahogy arról korábban beszámoltunk, több magyar üzletben is hiánycikk lett a hatósági áras tej mellett a kristálycukor is.

A "hanyatló" nyugaton bőséggel van cukor a polcokon, méghozzá magyar, ráadásul hatósági ár nélkül is annyiba kerül, mint idehaza.

- fogalmazott Jakab.

Eközben a rendkívül erős, már-már Európa éllovasának számító Magyarországon sok helyen nincs cukor a polcokon, de ha van, hatósági árral is annyiba kerül, mint Ausztriában. A fizetés nem annyi...

- tette hozzá.

Szerinte ez úgy lehetséges, hogy „a "hanyatló" nyugaton nincs európarekorder infláció és nincs világrekorder áfa. Nálunk meg van.”

Egész Európában nincs még egy olyan pancser kormány, mint a magyar.

- fogalmazta meg véleményét.

Forrás: Facebook

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Lopni viszont mesteri fokon tudnak. Abban nem pancserek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Merthogy te semmit!? Akkor, inkább azon szörnyűlködj!
Németh István
@Aki Én: én egy gentlemanus vagyok a hülyékre pedig szarok! ,,A seggfej jakabot a kormány sértegetése és államellenes izgatás megalapozott ténye alapján SZÍVESKEDJEN A KORMÁNY BEBÖRTÖNÖZNI" TEHÁT egyet értesz!!! Te tényleg ennyit értettél meg ebből? Merthogy te semmit!? Akkor, inkább azon szörnyűlködj! Ez e nyamvadt > @Aki Én: @117: @Néro2: is tudja nem annyira hülyék! csak teszik magukat!
Aki Én
@Németh István: ...tényleg nem tudok mást mondani, csak mi meggyőződésem.
Te egy ostoba, elmebeteg féreg vagy, abból is a legalja.
117
@Németh István: Kikérem magamnak a gyanúsítgatást! Sokkal hülyébb vagyok, mint amilyennek látszom!
Ezt igazolhatják a... bakker, nincs erre egy tanúm sem :(
Na, nem baj, jön még kutyára... másik eb.
Németh István
Ha vaki mint az @Aki Én: aki oly okoska az nyugodtan mondhatja a hülyeségeit, hiszen minden szava és állítása önmag és a valósság ellen szól! Az hogy önmaga ellenszól meg azért van mert nagyon hülye!
Kedves @117: nem akarok tiltakozni, nehogy megsértselek, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy BIZTOS VAGYOK BENNE a 2010 utáni időszakot nem cserélnéd le a 2002-től 2010-ig terjedő időszakra! Még akkor sem ha számba vesszük, hogy bíz a, fiatalabbak voltunk! Meghagyom az idő csak pereg, pereg!...
A másik és nagyon nem mellékes dolog > a hazaáruló és kiárusító gyurcsányéknak elnézték a költségvetés meghamisítását, stb. Az Orbánékkal sok mindent megcsináltattak amit ki sem fizettek! A járandóságokat évek óta nem fizetik, ha csak a kamatait a nem az uzsorát, hanem a hivatalos banki kamatokat vesszük >>azon néhány korszerű hőszigetelt lakótelep is meg épűlhetett volna! stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.