Vajon hány centin múlhatott annak a gyalogos élete, akit majdnem elsodort a HÉV-vel ütköző Mercedes a Kerepesi úton? – ezzel a kérdéssel kezdte bejegyzését a BRFK.

Sokkoló videót osztott meg a BRFK – videó
Fotó (illusztráció): Pixabay

A felvételt nézve nem sokon. Bár a balesetben csak az autóban ülő sofőr és utasa sérült meg könnyebben, sokkal nagyobb tragédia is történhetett volna, ha a gyalogosnak nem sikerült elugrani az ütközés után járdára sodródó, vagy mondhatni repülő Mercedes elől.

- olvasható a bejegyzésben.

A szürke személyautó szeptember 12-én délután a Keresztúri út és a Kerepesi út kereszteződésénél hajtott a H9-es HÉV elé, az ütközés utána vonat legalább 25 méteren keresztül tolta maga előtt az autót, amely félig a járdára sodródott és a vasúti jelzőlámpának, valamint egy oszlopnak is nekicsapódott. Az autó és a szétrobbanó alkatrészek csupán pár centire kerültek el egy embert, aki a járdán a megállóból sétált a kereszteződés felé. A roncsban ülő 55 éves sofőrnek és 15 éves utasának hatalmas szerencséje volt, hogy egy ilyen baleset után nem lett súlyosabb sérülésük. A HÉV-en utazók közül nem sérült meg senki, mint ahogyan a gyalogos sem.

A BRFK  arra is felhívta a figyelmet, hogyha járműben ülünk, nemcsak magunkért, hanem a többi közlekedő testi épségéért is felelősséggel tartozunk, így a figyelmünket egy valamire kell összpontosítanunk; a vezetésre!

A videó itt tekinthető meg:

Forrás: Facebook

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.