A kormányinfón Gulyás Gergely bejelentette, hogy december 31-ig meghosszabbítják a benzin- és az élelmiszerárstopot. Jámbor András nem hagyta szó nélkül Gulyás Gergely kijelentéseit.

Jámbor: Vajon belül kiröhögi magát Gulyás Gergely?
Fotó: Jámbor András Imre, a Párbeszéd képviselője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 18-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Vajon belül kiröhögi magát Gulyás Gergely, amikor az EU legmagasabb élelmiszer áremelkedése mellett bemondja, hogy az árstopok megvédik a magyar családokat? Vagy csak tényleg nem jár boltba?

- tette fel a kérdést közösségi oldalán Jámbor András.

A kormányinfóról itt olvashat.

Forrás: Facebook

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Meg hát, keres is, lopott is már annyit, hogy őt (őket) nem vágja földhöz, ha fél kg kenyér már ezer ft fölé kúszik, vagy tankolni kell, fűteni stb.
Hej, de megkopasztanám őket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Fenyöfa58: hát igen ha a balliberális horda volna uralmon, most valószínű, hogy mi is a gyertyafénynél melegednénk nylon-zacskóba szarnánk és azt a meleget is addig tartanánk amíg ki nem hűl, adott esetben azt ti biztos a fejetek alá tennétek mert jól szigetel - meg különben is a szara szarral megfér!
@Virág Árpád: elvtárs a @Bástya elvtárson röhög! No ez a vidám barak helyzet!
Aki Én
@ómió: @Németh István: Azért elképzelem, ha ezeket az ellenzék lépné meg, nem ez lenne a véleményetek.
Tényleg sajnálatos, és ugyanakkor ijesztő is, hogy ti mennyire buták vagytok.
ómió
@Aki Én: Mármint az árstopot!? És te nevezel másokat butának? Amikor egy fajkreténnek is világos kell legyen, hogy Maki efftársad semmi ilyen "népbutítást" nem lépett volna meg! Még mindig a fajkretén szint alatt "tanyázol"?
Németh István
@Aki Én: Te köcsög agyú állatkert ha az ellenzék azt tette volna amit a kormány tesz 2010 óta folyamatosan még nektek is az előnyötökre te fosfejű haramia akkor most az Orbán Viktor lenne az ellenzék! Te fosfejű - de hogy milyen hülye vagy!!
Aki Én
@Németh István: ...jesszusom, mennyire értetlen elmebeteg kotorék vagy.
Németh István
De azért elmondom még, hogy a büdös kurva dobrevféle árnyékkormány biztos a te javadat akarja, mert tele vagy suskával és szeretnéd, hogy könnyítsenek rajtad! Megszefted magad az Orbáni 12 év alatt te geci! > @aki én!!! Te állat ez a hülye kurva meri mondani, hogy országunkban a létminimum alatt élnek emberek, családok te állat ez a csövesek esetében lehet tény! azok mindegyike olyan züllött barom mint a klárikád. a gyurcsánnyal együtt, csak még hülyébbek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.