Erről írt bejegyzésében Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Az Alapjogokért Központ főigazgatója: ismét a Soros-hálózat ítélte el Magyarországot
Fotó: FABRICE COFFRINI / AFP

Szánthó Miklós szombaton a Facebook-oldalán azt írta: Gwendoline Delbos-Corfield EP-képviselő egyik "felkészítője" a szintén a nyílt társadalom hálózatához tartozó Human Rights Watch (HRW) volt, ami a képviselő európai parlamenti adatlapjáról tudható.

Ez a szervezet régóta azt állítja, hogy Magyarország nem demokrácia többé. 2020-ban arról írtak cikket, hogy Magyarországon 10 millió ember él önkényuralom alatt

- tette hozzá.

Úgy vélte, hogy a HRW "végig manipulálta a folyamatot Gwendoline képviselőn keresztül" a saját, nyílt társadalom utópiájának megfelelő narratíva szerint, és a legnagyobb visszhangja a "Soros-szervezetek diktálta EP-s mesedélutánnak" a Soros fizette hazai médiában volt.

Szánthó Miklós jelezte azt is, hogy a jelentést annak a magyarországi baloldalnak az EP-képviselői szavazták meg, amely baloldal kampányát a szintén a nyílt társadalomhoz tartozó Action for Democracy finanszírozta.

A jogi elemző intézet vezérigazgatója szerint "az már csak apró adalék", hogy a választási autokrácia kifejezés, csakúgy mint korábban a hibrid rezsim, mind Soros-finanszírozta politológusok agyszüleménye.

Soros-fizette NGO kitalálja az aktuális szófordulatokat, ezt szakértői anyagként beviszi az Európai Parlamentbe, ott a képviselő beírja a jelentésébe, aztán megszavaztatják az EP-vel

- olvasható a bejegyzésben, amely szerint továbbra is felhatalmazás és a számonkérhetőség terhe nélkül működő civil szervezetek gyakorolnak nyomást az Európai Parlamentre, és – mint rámutatott – "ez egyszerre legitimációs és demokráciaprobléma".

Szánthó Miklós úgy fogalmazott:

Soros ngo-i tekintetében senkinek sincsen ilyen lehetősége, és felhatalmazást sem nyújtott számukra senki, hogy nemzeti belügyekbe avatkozzanak önkényesen. Aki nem érti, hogy mi a probléma a Soros-szervezetek nyomásgyakorlásával, az nem érti a felhatalmazás és a törvényes legitimáció demokratikus játékszabályait. Ha ezek elvesznek, akkor NGO-zsarnokság és álcivil diktatúra vár ránk. Ezért kell minden erőnkkel hazánk szuverenitását védeni Soros György szervezeteivel szemben is.

Szánthó Miklós szerint Soros György a fejébe vette, ha Orbán Viktor miniszterelnök megbuktatása nem sikerül a magyar választások bőkezű befolyásolásával, akkor a Soros-hálózat Brüsszel manipulálásával tesz kísérletet arra, hogy megakadályozza a Magyarországnak járó EU-s források kifizetését, és "ezzel antidemokratikus kísérletet tegyen az Orbán-kormány megbuktatására".

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
450 millió európai állampolgár 74%-a soros hálózati tag. Magatoknál vagytok???,
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Melyik pottyantosban volt szippantós ez a szán-tahó?
kereső
450 millió európai állampolgár 74%-a soros hálózati tag. Magatoknál vagytok???,
Nessy
Kissé demens már a hapsi. Memória kapacitás: Soros, Gyurcsány, Brüsszel!
Néro2
Hááát igen.
uploads.disquscdn.com/images/2652e860f1cbd66cc155bfcc49e72d03259227cd286c85f686e3a0772b51e271.jpg
Ja és ez nem vicc ez a valóság.
Ennyit az Alapjogokért Központ Lóvaszjóska dumájához.
simmering73
@KisTehen: Nehezedre esik egy kommentbe leírni az agymenéseidet? Miért szarod tele a topicot? Beteg vagy?
Toller Béla
Hé, te farok, melyik megállapítás nem állja meg a helyét ?
Yoda69
Mar vartam hogy elohuzzak a Soros kartyat. Ezt nem lehetett Gyurcsanyra, vagy a migransokra a fogni.
jesz
Soros testvéréről nem hallani semmit, pedig az jóval gazdagabb Soros Györgytől...igaz nem politizál, kimarad az ilyen politikai kavarásokból, őt nem érdekli csak az üzlet.
Jozefina
Szánthó Miklóssal fel lehetne szántani az ugart, arra talán jó lenne!!!
kereső
@KisTehen: @KisTehen: Az a helyzet marha, hogy igazán nehezen lehet az európai néppártot "libsinek" mondani. És, ha már orbán/az állampárt Magyarország nevében és képviselőjeként lép fel, akkor az a "pár libsi"- a 433 EP képviselő miért is nem!!!??? képviseli azokat a választópolgárokat, és hazájukat, akik megválasztották őket?? Néha napján igazán vehetnél logika órákat.Marha...
ómió
Már Gyuri gazdi efftárs összes csicskaszervét ismerik?
Giovanni Alba
Ha Soros Györgynek ténylegesen akkora befolyása lenne, mint ahogy mondják ezek a túlművelt igehirdetők, akkor a doktorminiszterelnökúr a fideszkával együtt már régen csak rossz emlék lenne.
balos
@Maccska: Temészetesen nedveske!Miután anyádat a muszka há-turul megdugta,miközben a nyanyád ki itta az ominózus pőcét!Ezek után megszartak hat hétre,mert már bent büdőskének hívtak a vírusok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.