A Mi Hazánk Mozgalom szerint az illegális migránsok és az embercsempészek elrettentése érdekében tűzparancsot kellene kapniuk a rendőröknek és a katonáknak a határon – erről a párt alelnöke beszélt szombaton budapesti sajtótájékoztatóján.

Tűzparancsot követel Novák Előd
Fotó: Novák Előd, a Mi Hazánk frakcióvezető-helyettese interpellál az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 18-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Novák Előd azt is szükségesnek tartaná, hogy sújtsák több millió forintos "helyszíni bírsággal" az illegális határsértőket, vagyis kobozzák el tőlük a náluk lévő, sokszor tetemes összegű készpénzt.

Az ellenzéki politikus tarthatatlannak nevezte a jelenlegi helyzetet, azt, hogy csupán "visszataxizzák" Szerbiába a migránsokat, akik aztán újra és újra próbálkoznak.

Novák Előd azt mondta,

honvédjeinknek nem csak önvédelmi célból, hanem a haza megvédése érdekében is kellene használniuk a fegyvereiket az erőszakos határsértőkkel és embercsempészekkel szemben.

Hozzátette:

Az intézkedések annál is inkább indokoltak lennének, mert a magyar adófizetőknek sok pénzébe kerül a határvédelem, illetve a jogsértő migránsok és embercsempészek fogva tartása.

Forrás: MTI

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Jaj de elmérted a farkad te szerencsétlen! Mit szopogattok ti a nejeddel,hogy ilyen förtelem hagyja el a szátokat.Forditsd magad felé azt a fegyvert és lődd le magad.Nagyon nagynak érzitek magatokat,de lassan összeáll a kép rólatok a dili választóitokban is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
Ezek a migatyánkos alja nácik,mindenáron ujra 56'-ot,vagy 2006-ot akarnak csinálni,DE most nem úszhatják meg,az aljasok!!!
dr. prédikátor
TE MOCSKOS NÁCI KANEGÉR!!! MEG A JÓ KURVA ANYÁDAT TE HULLADÉK!!!
ómió
És hol marad az efftársi "ajrokonformitás"!? Mert, ha még Ukrajnáról lenne szó...!
Németh István
@Havanagi: te moslék te a büdös kurva anyádat alázd, ne azt aki a nemzetét védeni kívánja! Még akkor se ha az, az ellenzékhez sorolandó - de nem a moslék ellenséghez! Sajnos > @dr. prédikátor: és @117: bár nem világos legfeljebb félre érthető a beírásotok így csak annyit! > az első lövések eldördülése után a "kemény fal taktikája" okán a migráció meg fog fordulni, de hogy megtorpan az biztos!!!
A reakció, a soros un. EURÓPÁT likvidálni akaró törekvései okán várhatóan az lesz, hogy emberellenes megnyilvánulásokat, stb. akarnak ránk fogni! Ennek az ellenkező bizonyítékát pontosan ők szolgáltatják! Ezt kell felfognotok és az e téren nagyon lassú aggyal dolgozó kormányunknak is! ÉS NAGYON FONTOS >> FELELŐSKÉNT a soros érdekeket kiszolgáló EURÓPAI UNIÓ VEZETÉSÉT kell megjelölni! SEMMI MÁSRA, mint arra kell RÁMUTATNI, hogy az erősödő infláció mellet a NYUGAT - ÉSZAK EURÓPAI NEMZETEK nem engedhetik meg maguknak az inflációt, az ellátást, a biztonságot, az életszint-vonalukat alapjaiban tovább rontó migráns áradat befogadását! HA EZT NEM VETTÉK EDDIG ÉSZRE AKKOR A LEGFŐBB IDEJE MOST VAN! Ezért kell lőni a határon, hogy annak zajra felébredjenek!!! Ponyemáj???
Havanagi
Már mondtam,hogy VEDD BE A GYÓGYSZEREDET,te SELEJT.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.