A politikus friss gondolatait osztotta meg a közösségi oldalán.

"Mondjuk ki az igazságot: az Európai Bizottság mai bejelentése fenyegetésnek látszó időhúzás, melynek végén a kormány meg fogja kapni az EU-s pénzeket"

– szögezte le Facebook posztjában Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője, szerinte ugyanis „a bizottság feltételei teljesíthetők”, így „nem fogják alapjaiban megrengetni a NER rendszerét”.

Donáth Anna: a Fidesz meg fogja kapni az EU-s pénzeket, nem dől össze a NER

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az Európai Bizottság 7,5 milliárd euró, azaz 3000 milliárd forint elvételét helyezte kilátásba. Ez a három kohéziós operatív program esetében a Magyarországnak szánt források 65 százaléka. A bizottság ugyanakkor arra kéri az Európai Tanácsot, adjon időt a magyar kormánynak, hogy elfogadja a bizottsággal folytatott tárgyalások eredményeként benyújtott törvényjavaslatokat, mielőtt szavaznak az ügyben, és megtörténne a források elvonása a jogállamisági mechanizmus részeként.

Az ellenzéki EP képviselő szerint a kormánynak adott haladék azt bizonyítja, hogy „a 3000 milliárdos büntetés így csak a médiának és a közvéleménynek szóló bizonygatása annak, hogy szigorúan veszik a magyar kormány 12 éve tartó lopásait”.

Forrás: 24.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az lenne az ország szempontjából a legrosszabb döntés, ha az EU-tól ez a velejéig rohadt bűnbanda egy centet is kapna, még akkor is, ha ezt a magyar nép szenvedné meg. Ezt egy ifju titánnak különösen tudni illene, ha már politikára adta a fejét. A bűnöző cigányt és bandáját gazdaságilag kell elsősorban "megfojtani"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Donna Anna visitva örült még a minap...!
De ha magától nemis jön rá megtudja, a lapokat EU nem az ö szintjén osztja...!
Macskaszem
Egyáltalán nem biztos. A lengyelek sem kaptak még egy huncut vasat sem, és nagyjából ugyanabban a cipőben járunk.
Jozefina
Szégyen lenne az EU vezetőire nézve, ha a magyar nép helyett Orbánra hallgatnak, aki regnálása alatt mindig az EU ellenében cselekedett és ma már nyilvánosan is az EU-ból való kilépést tervezi. A beterjesztett törvények hatását az EU-nak minimum egy évig vizsgálni kellene, hogy egyáltalán betertja-e azokat Orbán. Vannak kétségeim e tekintetben.!!!
ómió
Csak nem "pesszimista" az efftársnő!?
Toller Béla
No, OK, de erre nyilván megvan a válasza, kedves Anna ! Merre lesz az előre ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.