Hódmezővásárhelyről lopott el egy autót egy 23 éves fiatal, Békéssámsonig jutott.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint szeptember 11-én kaptak arról este bejelentést, hogy egy Fiat típusú teherautóval egy parkoló autón sérülést okozott valaki, majd elhajtott. 

Föl akart vágni a lányok előtt, lopott egy autót – hamar elkapták

Fotó: Illusztráció/police.hu

A bejelentő fölismerte a járművet, azzal a szomszédja szokott közlekedni. A rendőrök ki is mentek a szomszédhoz, ott viszont kiderült, a jármű tulajdonosa aludt a kérdéses időpontban, az autót feltehetően ellopták és benne volt a tulaj pénztárcája is. 

A rendőrség elrendelte a jármű körözését, a pénztárcában lévő bankkártyák felhasználását is figyelni kezdték, végül azonban a sértett szólt, hogy egy ismerőse jelezte, Békéssámsonban látta az eltűnt teherautót, amit egy fiatal férfi vezetett. 

A rendőrök hamar el is kapták az autótolvajt az utasaival együtt. A kihallgatáson kiderült, hogy a jogosítvánnyal nem rendelkező 23 éves K. Patrik lopta el az autót, az utasok pedig a hölgyismerősei voltak, "akikben a férfi új szerzeményével tetszést kívánt kiváltani" a rendőrségi közlés szerint. 

K. Patriknak lopás bűntette, és mivel körömlakkal átpingálta a rendszámot, így egyedi azonosítójellel visszaélés bűntette miatt kell felelnie.

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.