Novák Katalin férjével utazott II. Erzsébet hétfői temetésére Nagy-Britanniába.

A köztársasági elnök már vasárnap reggel elindult Londonba.

Őrület! Novák Katalin a köznéppel utazott II. Erzsébet temetésére, ezt viselte – fotóŐrület! Novák Katalin a köznéppel utazott II. Erzsébet temetésére, ezt viselte – fotó

Őrület! Novák Katalin a köznéppel utazott II. Erzsébet temetésére, ezt viselte – fotó

Fotók: Facebook

Novák a Facebook oldalán tudatta: férjével megy a temetésre,

„hogy a magyarok nevében lerójam tiszteletemet II. Erzsébet ravatalánál és a világ vezetőivel együtt részt vegyek a holnapi temetésen. Bár személyesen nem volt alkalmunk találkozni, távolról tiszteltem a nemzete szolgálatárt, tartásáért, bölcsességéért. Isten nyugosztalja a Királynőt!”

– írta.

A poszthoz Novák több fotót is mellékelt, kettőn pedig látszik, hogy ezúttal nem a Honvédség gépével, hanem a British Airways egyik repülőjével ment Londonba. Novák és férje valószínűleg a 7:25-kor induló járatot választotta, ez pedig azért is meglepő, mert korábban előszeretettel repült a Honvédség gépével, akár a brazil elnökhöz, akár a pápához.

Forrás: hvg.hu, Facebook

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mi lesz a következő parasztvakitó intézkedés? Személyvonat, II. osztály?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Ha Zelenszkiné elrepülhetett képviselni az urát, a first manus is ugyanúgy, akár egyedül is...
fergeteg
Őrület a liberálbolsiknak ?
Na neeem ! Már rég megőrültek.
Giovanni Alba
Nagy nehezen csak eljutott hozzá a római látogatása után a vox populi. Vagy pedig a doktorminiszterelnökúr magához rendelte a sóhajok hídján át a kolostorba, a csend, béke és nyugalom szigetére, ahol elmagyarázta, mit is kell érteni takarékosságon válság idején. Még vagyabb, nem kaptak útvonalengedélyt.
balos
Az ugy nevezett hortiféle nemzethy oldal akik a szálasi farvízén lopták szét az országot,most ájtatos manóként viselkednek a ravatalnál!A k-alap törvényes picha és kitartottja pedig engem nem képvisel,mert LESZAROM MAGASRÓL AZ EGÉSZ TÖMEGGYILKOS BANDÁJÁVAL EGYÜTT!TOLVAJOK ÉS hAZA ÁRUKÓK!
Aki Én
Jó érzékkel sikerült mindezt három nevetgélős fotóval közölni.
Yoda69
Legalább ott nem röhögött a luvnya.
nezelodo
Szerencsére győzött a józan ész, illetve az angliusok kifejezett kérése, hogy ne "magángéppel" utazzanak a temetésre. Kénytelen volt vállalni a prolik közé vegyülést.
rokker33
@Aki Én: először ezt vettem észre én is! Elég ízléstelen fotók!Egy normál temetésen se vigyorgunk a kamerába,de egy elhunyt királynő temetésén azért több tisztelettel kellene viselkedni! Majd ottan is vigyorogni fognak mint a hülyegyerekek?
Toller Béla
A cuki kis szettjét azért mi fizethettük, az ellen nem volt kifogása ...Mellesleg, ezt az utazást kérték az angolok minden külföldi vendégüktől ! És azért ennek ellenéresem kellett neki végiggyalogolni a repátri járószalagon, sorban állni a dokumentumok bemutatásánál, stb. Már a híd belső oldaláróll elvitte egy autó.
gina
Képmutató és ezt még hirdeti is, hazug egy fideszbáb, a következökben azonban nem kell félteni, repül ö majd más repülövel, most sokan figyelték, muszály volt a szinjáték
117
Ez a ferde fasz a férje? Hű, de rondák vagytok így együtt.
baxi
Nem szólt neki senki ,hogy temetés lesz? Úgy vihog, mint akit baszni visznek.
namihami
Mi lesz a következő parasztvakitó intézkedés? Személyvonat, II. osztály?
117
@Maccska: Igen, gyűlölik a rosszat, a gonoszt. "Gyűlöljétek a rosszat/a gonoszt, szeressétek a jót" Mi a baj ezzel, eresztény?
vacsi
Mi ebben az őrület?!Bezzeg, ha különgéppel megy, akkor az lett volna a baj! Mindegy, mit csinál, abba belekötnek. Shhoz meg aztán végképp senkinek semmi köze, hogy néz ki a férje...
Én úgy látom, hihetetlenül sok a gonosz, ferde hajlamú ember az országban.
bence
Mi ebben az őrület ?! Mindegyik ezt csinálja ! Rajtunk élősködve , vagyonosodnak , urizálnak mert ilyen birka nép mellett mint a magyar megtehetik !
kulabombaafityiszre
Ennek a nőnek a temetés is csak a faszbukban magamutogatásra kellett.
simmering73
Nem telik öltönyre? Kissé szűknek tűnik.
Eladott Ország
Miért volt népszerű hazánkban II. Erzsébet?... Ő Igazi Királynő volt! Igazi Hölgy! Ez meg egy talpnyaló senki! Ebből is látszik a 'hölgy' rendkívül magas szellemiképessége, éteri magasságokba szökő inteligenciája.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/307209264_1427087824437787_505342427013520381_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ASqqvtIxWpQAX86AZ_9&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_JOlzPguz3h1gbCTg_lPV6fViCh07gem-4-cWWs2id4A&oe=633095E1
"Mónika" hol van az ovális szoba?
c.tenor.com/OACaYjCc7vMAAAAd/tenor.gif
c.tenor.com/HS8GNo1QpUwAAAAd/tenor.gif
Eladott Ország
@ómió: A vakság harmadik leggyakoribb oka a szürkehályog! A vallás és a fidesz ma is az első kettő! Az első kettő viszont csak az ostoba , gyenge jellemű emberekre hat . A szürkehályog nem válogat , viszont gyógyítható !
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/143979012_2770672653185809_5405170607588656691_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=NTbsh5IUJaEAX_St3fj&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8BP9atCnAlTHVAXasf_JtUKQR5KgyBDqom7HRvDl1tGA&oe=635109EC
Németh István
Az igazság az, hogy valójában a család (mármint a Novák Katalin családja) spórolta össze az utazás költségeit, a ruhák árát - de a virágcsokrok árát is! Ez már csak így van egy együtt érző katolikus, ám szegényke ország esetében aki még az Eu. járandóságot sem kapja meg!
Igaz baromfasz hülye-gyerekek??? >@Eladott Ország: @simmering73: @kulabombaafityiszre: @vacsi: @bence: @namihami: persze mint született hülyék és mára már extra barommá fejlődtetek! Erre büszke az árnyékkormányotok!
ómió
@Eladott Ország: A bolsevizmust, mint okot, a sajátotokat, meg "kifelejtetted"!? Pedig ez a fő ok! Van is már 100 millió halottja! Vagy az efftársilag smafu!?
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:14 ♣ A bolsevistákkal a bűnöző román cigányod és politikai prostituált bandája haverkodik seggfej! Az USA nem véletlenül nem adott pénzt Európában csak hazánknak és Szerbiának feyverkorszerűsítésre. Akkor ki is a bolsevista, te ökör?!Lukasenka és Putyin után Orbán is megkapta a Szerb Köztársaság Érdemrendjét. Diktatúrák egymásközt... A szerbek "megláncolták" az Ungarische Kurz-führert is... Fiúk! Ez nem dicsőség,csak a szégyen! Annyit ér mint a Mária valagrend az összes szarcsimbókkal együtt! A KENDER JOBBAN ÁLLNA!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/306921570_536432111618319_7852672173582685797_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=mpdzAJ3FzTwAX8ajfSS&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8Z54DI2Ak7KtX_5oEmuNOBGbUIdXDFzPXo6BTV94J4_g&oe=6331EBF8
Eladott Ország
@Németh István: tegnap, 17:47 ☻ Ha érdekel a véleményed, onnan fogod majd észrevenni, hogy megkérdezem.
i.pinimg.com/originals/a4/26/94/a4269414128bba688650bd709dadec38.jpg
Kedvenc idézetem: Mindig az osztja az észt, ...
i.pinimg.com/originals/d9/df/e6/d9dfe6347c8b6360b28c815418def692.jpg
balos
@szópó-ómió: A katoli-kritikus vallás meg milliárd embert gyilkolt meg a fennállása óta és akkora vagyont lopott el,hogy a fideSS legfeljebb az ezredét tudta ilyen rövid idő alatt megtenni!Persze nektek nemzethy muszka felszó-póknak minden lóvé kevés!A gazdáitok fattyai vagytok,csak az első éjszaka jóga hiányzik az igazolványotok családi rovatából!
Németh István
@namihami: @Eladott Ország: @balos: Képzeljétek el, hogy a tetves, aljas apró tóni unoka ment volna a gyurcsánnyal a temetésre > biztos le is hányták volna őket! DE ez nektek mag a dicsőség lenne, hogy minő megtiszteltetésben belsőséges fogadtatásban részesültek! Persze nem ám repülővel, meg kormánygéppel mentek volna, hanem a nép fingjának szárnyán!
Moslékok! > a pofátokon bőr nincs az tény, abszolút hányadékok vagytok, egyrészt az államelnökkel, az ország főméltóságával másrészt egy tisztességes anyával és képzeljétek el nővel nem gender-csomóval! Viszont Egy dologban lehetne igazatok! Nagyon nem jól fogalmaz a Főasszonyunk! >> az oroszok nem agresszorok és a háborút, ha ők indították is be FORMAI-LAG az az USA és nem kevésbé az Eu. vezetés ukránok oroszok elleni uszítására kövezkezett be >>pontosabban a több éve folyamatosan gyilkolt orosz állampolgárok ellehetetlenítése okán!
Tehát a háborús bűnös zelenszkij a biden-soros-ursula paktum okozta és folyamatosan ösztönzött háborút nem lehet leállítani, mert ezzel elismernék az aljas felelősségüket, inkább halomra gyilkoltatják a saját népüket és tegyük hozzá az orosz testvérnépet is akiknek csak és kizárólag a létüket köszönhetik! És most szopikáljátok le a gebe lenge szervét!
ómió
@Eladott Ország: Ki a bolsevista, te idióta!? Putyinra hazudnátok, aki éppen a "művelt Nyugatotokat" intette, hogy, ami nem megy, ne erőltessék, mert ők több, mint 70 évig próbálták hiába!? Éppen Biden efftársatok meg a "demokratái" a neobolsevizmus mai legfőbb letéteményesei és, mivel mi nem, épp ezért nem adott nekünk "fegyverkorszerűsítésre"! A legnagyobb szégyen az, hogy az idióta bolsi fajtátok még ezen se képes átlátni!
ómió
@balos: Ezt hazudozza a fekálbolsi fajtád, mi!? És? Sokban sikerült már a 100 millió legyilkoltatok létszámát ezzel csökkentenetek!? Amúgy, verőlegény efftársadat sikerült már újra leszopnod?
balos
@szópó-ómió: Ezzel a tevékenységeddel nem versenyzek,mert ahhoz újra kéne születnem,amit a jelen helyzetre való tekintettel kihagynám!Belőletek tömeggyilkosokból már elég sokat profitált a nemzethülye oldal!Megmaradok a magam hiténél,hogy leszarlak jó kis cseresznyemagossal!Ja és a családodnál reklamálj,ha netán szarosan csókolód az unokád is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.