Első hallásra nagyon keménynek tűnik az a szankció, amelyet tegnap meghozott az Európai Bizottság azzal, hogy a Magyarországnak járó Uniós források 65%-ának felfüggesztését javasolja. Ez azt jelenti, hogy hazánk 3000 milliárd forintot nem kapna meg a közös kasszából. Persze a kárörvendő baloldali politikusok és véleményformálók csak idáig olvasták a hírt és máris elégedetten csettintettek, hogy “Brüsszel végre megbünteti a magyar miniszterelnököt és kormányát.”

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

117
@KisTehen: Az állam és az ország kettévált, - ami jó az államnak (GDP), az nem jó az országnak. Az állam dúskál a javakban, miközben az ország nyomorog - te fasz!

Merkel szövege ki lett forgatva. Éssss... Szerintetek megbolondult Merkel, amikor behívta a migránsokat. Egy bolond dumájára adsz, te bdsm-et szerető hermafrodita!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.