Európa jobban szenved az ukrajnai háborúra válaszul kivetett korlátozásoktól, mint Oroszország, ezért el kell felejteni a nyolcadik szankciós csomagot, az ugyanis csak tovább mélyítené a nehézségeket – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az ENSZ Közgyűlés magas szintű hetén, New Yorkban. A minisztérium közleménye szerint a tárcavezető az Európai Unió hagyományos informális külügyi tanácsülését követően kiemelte: […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Sz@r szerződést kötöttél seggfej, azért drágább nekünk mindenki másnál a gáz. Európában mindenki olcsóbban veszi. Igaz, a lélegeztetőgépeket is 10-szer annyiért vettétek mint más országok. Szar, hazaáruló mocskok vagytok.
amortizáltok
patkány vagy te nem külügyminiszter országuk másodikja , jellemtelen vagy 26 harcol küzd te meg BELESZARSZ a becsületbe meg abba a tányérba ami etet ,Unió nélkül te koldulni fogsz tudd meg selejtember.
Clavigo
Hadd okádjak mááá,,az orosz haverjaidtól,Pötyike...Rühes patkány!! A faszért nem vándorolsz ki Keletre,,te lófejű hulladék .?? Naponta szophatnád Putyin apádat,,meg a Lavor nevű haverodat. . !! Dzsuva Balu addig is " rakja " Anyácskát,,te Gyökér .!
Nessy
Miközben uniós pénzekért tartja a markát a kormány! Mecsoda gerinces, az unióhoz lojális színtársulat!
Nyírfa
No, ha a kormány kiterjeszti a védelmét Oroszországra, akkor fellélegezhetünk, nekik annyi.
amortizáltok
palotapincsi lettél bohóc, petike te csak jachtozz, mert lassan félre is beszélsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.