A Magyarországnak járó pénzek folyósításának vonatkozásában előremutató tárgyalássorozat zajlik az Európai Bizottsággal, ahogy teljes a nyitottság a megoldásra az uniós tagállamok részéről is – jelentette ki az igazságügyi miniszter Brüsszelben kedden.

Varga Judit: előremutató tárgyalások zajlanak Brüsszelben a Magyarországnak járó pénzek folyósításáról

Fotó: MTI/Varga György

Varga Judit az uniós tagországok általános uniós ügyekkel foglalkozó minisztereinek ülését követően magyar újságíróknak nyilatkozva azt mondta, amíg az Európai Parlament politikai nyomásgyakorlást folytat Magyarországgal szemben, addig a jogállamisági eljárás keretében úgy a tagállamok, mint az uniós bizottság a megoldást keresik.

A magyar kormány intézkedéseit bíráló hazai véleményekkel kapcsolatban, amelyek szerint a magyar jogszabálytervezetek nem lennének elégségesek az uniós aggályok eloszlatására, az igazságügyi miniszter azt mondta: magyar baloldali hagyomány, hogy külföldön sem Magyarország érdekeit képviselik. "Ilyen helyzetben sincs nemzeti minimum a baloldal részéről, képviselőik nem hajlandók együttműködni a magyar emberek védelmében" – fogalmazott Varga Judit.

Forrás: mti.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Apfelbaum
Büdös ringyóval nem érdemes foglalkozni
Gazella
Szerintem meg hátramutogató jelzés van juliskajozsi..
Megint vétózgatni tetszettek..
ómió
A lengyelekkel is azok "zajlottak"...!
Toller Béla
Tuggya, némber, nekünk meg teljes értékű demokrácia jár, amit meg is teccettek ígérni, anno ! Hja, hogy akkó magik merre legelnének ma ? A fenét sem érdekli !
Juhász István
Tavasz óta egyfolytában ezt halljuk, olvassuk : " ELŐREHALADOTT STÁDIUMBAN " van az EU- s pénzek tárgyalássorozata. Hamarosan érkezhet a pénz... Navracsics is, mint a téma felelőse, szinte NAPONTA szajkózza. Lóvé meg... SEHOL.
Qqberci
Nyuszómuszó! Az a pénz nem "jár", hanem - a szabályok betartása esetén - "adható". Ami jár, az a pofád!...

Be kell lépni az Európai Ügyészségbe, 'oszt majd láttok csodát. Így is, úgy is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok