Zoran Milanovic horvát államfő szerdán bírálta az Európai Bizottság azon javaslatát, hogy függesszék fel a Magyarországnak szánt uniós források egy részének a kifizetését.

Horvát államfő: Ez katasztrófa, én fogok elsőként harcolni azért, hogy Magyarországgal ezt ne lehessen megtenni
Fotó: Budapest, 2012. május 7. Orbán Viktor miniszterelnök (j) és az egynapos hivatalos látogatásra Magyarországra érkezett Zoran Milanovic horvát miniszterelnök kezet fog, miután közös nemzetközi sajtótájékoztatót tartottak a Miniszterelnökségen.

A horvát közszolgálati televízió (HRT) tudósítása szerint Milanovic kijelentette: küzdeni fog azért, hogy "ideológiai okokból" ne vehessenek el pénzt Magyarországtól. Az uniós végrehajtó testületet "brüsszeli okoskodóknak" nevezte.

Ez katasztrófa, én fogok elsőként harcolni azért, hogy Magyarországgal ezt ne lehessen megtenni

- fogalmazott.

Mint mondta, soha nem szabad belefáradni az objektív kritikába, ha Orbán Viktor miniszterelnök "bizonyos esetekben valamit rosszul csinál".

De elvenni tőle kétharmad pénzt? Mi a következő lépés, odalökni Oroszországnak?

- tette fel a kérdést.

Milanovic egy üzleti konferencián vett részt Zágrábban, és az követően nyilatkozott a sajtó képviselőinek aktuális ügyekről, így az INA horvát olajipari vállalatról is, amelynek a Mol Nyrt. a többségi tulajdonosa.

Ezek kényes viszonyok, de ezt tudtuk az elejétől fogva, ezért törekednünk kell arra, hogy jó vállalatot hozzunk létre, és az ne mérgezze a kapcsolatot a szomszédos országgal

- mondta.

A volt szociáldemokrata politikus hangsúlyozta, hogy jó viszonyt ápol magyar politikusokkal, annak ellenére is, hogy ideológiailag különböznek.

Forrás: MTI

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
"Mi a következő lépés, odalökni Oroszországnak?"

Bazmeg, ezen felröhögtem :D
Mintha engem aljas módon Salma Hayek karjaiba taszítanának ;)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
7577
@Philip Marlowe: a fasz az te vagy idióta barátom. Ha ez neked nem lopás akkor vonulj be az elmegyógyintézetbe...-
ja hogy onnan jöttél? bocs...
amortizáltok
te senkiházi maradj ki ebből mert országod sem marad ha itt a nép megindul orbánnal tüntök a süjjesztőbe, mert mi mást akarunk nem RABSZOLGASÁGOT . Ez már nem NÉRO országa hogy 80 ezer rabszolgát karoba huzasson ahhoz nekünk is lesz pár keresetlen szavunk ám.eddig nem ugattál mások dolgába jobb lenne kimaradni .
balos
@Havanagi: Látod4A szájernek kellett ott meg-lógni,hogy kiderüljön a gecik családja nem belterjes!VAN MÁSIK!
telegdilaci
@Baker:Ennél közelebb már nem lehetne odalökni Magyarországot amilyen közel került önszántából Orbán az Oroszokhoz egyébként úgy kellene viselkedni a Magyar kormánynak,ahogy azt el várják tőlle,ENNYI!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.