A magyar nagykövetség címerét is letakarták a képpel, ezzel üzentek. 

Horogkeresztes, Hitler-bajszos Orbán-fotók jelentek meg Tallinnban több helyen is
Fotó: Reddit

Több plakát is megjelent Tallinnban, az észt fővárosban, amely Orbán Viktort Hitler-bajusszal, a homlokán vörös horogkereszttel ábrázolja – szúrta ki egy felhasználó a Redditen az rtl.hu cikke szerint.

A képek több köztéren is feltűntek, de a magyar nagykövetség épületére kihelyezett magyar címert is letakarták vele.

A képhez ráadásul üzenet is tartozik, amelynek végén az üzenet küldője a Human Rights Watch weboldalára irányítja az olvasókat. A képhez ezt a szöveget írták: 

"Ez Orbán Viktor, Magyarország elnöke. Szereti Ukrajna orosz invázióját, mivel szereti a halott ukránokat. Engedélyezte egy orosz nukleáris erőmű telepítését az országában. MAGYARORSZÁG KOLLABORÁL OROSZORSZÁGGAL, ÉS NEM SZABADNA AZ EU TAGJÁNAK LENNIE. Kérjük mutasd meg észt becsületedet, és mondd meg Magyarországnak, hogy nem vásárolhat tovább orosz energiát, amit az ukrán nép véréből finanszíroznak."

Forrás: rtl.hu

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Clavigo: nyasdgem! De az összes veled egy húron pendülő moslékkal együtt takarodjatok a szemétégetőbe >> azt nem kell megépíteni! moslékok!
Clavigo
@Németh István: Remélem,,szétqr az ideg,te seggarc.. ! Agyatlan pöcs..
m73
@Németh István: kikre is kéne büszkének lenni?szájer,kaleta,borkai, völlner,simonka, boldog,pintér? Soroljam még faszparaszt?
justhpeter
Azért van egy kis különbség Hitlet és Orbán között. Hitler a torzszülött fejében saját népét akarta naggyá tenni. Orbán viszont saját népét fosztogatja immár 12 éve.
Németh István
@polgarb: @m73: @Clavigo: Nagy barom faszok, bocsánat kukiszopók vagytok az mán biztos! @justhpeter: agyamenttel egyetemben! A hitler agyament a saját és az Eu. nemzetek de valójában a világ gyilkosa volt, tekintet nélkül a saját nemzetére sajnos a hülye zsidókra is, de ami a FŐ, hogy mint háborús bűnös kotorék zsidó hogy gyarmatosítani és területeket akart elfoglalni, a BIRODALMA részévé tenni!
Miként ezt teszi Amerika most EURÓPÁVAL! Ez az egyik >> az Európai vezetés meg kiárusítja EURÓPÁT mintegy maga alatt vágja a fát!
...ÉS!!! MOST JÖN AZ ORBÁN VIKTOR!!!...
A TALLINNIAKKAL együtt egy nagyon buta barom faszok és fasz-szopó geci állatok vagytok! Miben hasonlít az Orbán Viktor polihisztor Úr a hitler gyilkoshoz, háborús bűnöshöz, hogy harcol a háború ellen, hogy magyarok kezdtük meg a rezsicsökkentést az ársapi dolgot, mert a Viktor gentlemanus a népet már 12 éve folyamatosan jobb és előnyösebb helyzetbe akarja hozni, ha már az árak esetében és a magyar gazdaság kirablásának megakadályozása okán a fogyasztói árakat a NYUGATHOZ kell igazítani! Barom faszok, ti ugattok, szart kevertek az helyett, hogy hazafiakhoz méltó módon kikérnétek magatoknak a tallinni szemetek moslékainak elburjánzásra közre adott seggfej hülye zendülését! Még jó-pofizásra is baromság, úgy látszik elfelejtették lenin-sztalin bácsit aki kiemelte őket a mocsokból és a Szovjet hatalmat amely emberré nevelte őket! >> lényeg >> menjetek a tudatlan seggfej kúrva anyátokba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.