Öltözzenek fel rendesen inkább. 

A rendőrök egy levélben kaptak tájékoztatást arról, hogy tilos lesz bekapcsolniuk a fűtést az épületben, a hideg ellen pedig a legjobban megfelelő öltözékkel védekezhetnek majd.

A magyar rendőrséget is elérte a rezsiválság: tilos lesz engedély nélkül fűteniük

Egy Lada 1200-as rendőrautó a 8. Retropartyzánok elnevezésű veteránautó-kiállításon a hatvani Népkertben 2022. június 11-én. MTI/Komka Péter

Az üzenetet a Zsaruellátó szervezet osztotta meg a közösségi oldalán. A levélben arról tájékoztatták a rendőröket, hogy

„a Kapitányságvezető Úr által elmondottak alapján a fűtés beindítására csak és kizárólag az MRFK-ról (Megyei Rendőr-főkapitányság) érkező utasítás, engedély alapján kerülhet sor, önállóan nem lehet a fűtést elindítani az épületekben”.

A levélben ezen kívül leírták azt is, hogy „az irodákba egyénileg behozott hősugárzók bekapcsolása és működtetése szintén nem engedélyezett. A hideg elleni védekezés a megfelelő öltözködési mód megválasztásával és a rendszeres munkaközi szünetekben végzett mozgással biztosítandó”.

Forrás: Blikk.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez már tényleg az idiotizmus teteje! Honnan tudja a "megyei rendőrkapitány", hogy egy távolabbi településen hány fok van a rendörség épületében? Nála eközben hány fok lesz??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
Az iratmegsemmisítés történhet elégetéssel? Természetesen levágott tetejű lemezhordóban, a szoba közepén.
Humoros, ám alaptalanul optimista megjegyzés a levél alján: ... a büfében a forró tea kelendő lesz.
Szerintem nem lesz, mármint büfé. Nehogy már ott kvaterkázzanak a szolgálatosok, inkább zárolják a gépkocsikat, tessék a bűnt futva üldözni.
Hej, most látszik csak, micsoda jó dolga van a tűzoltónak.
jesz
A kapitányságon fogvatartott, előzetesben guggoló, a panasztételre órák óta váró polgár fűtött helyen lesz?

Amúgy mintha rákosi idők szele kezdene fújni...akkor egymásra licitáltak az elvtársak, ki tud minél nagyobb baromságot kitalálni...most is ez jön?
balos
@jesz: Ne má!Akkor is az ilyen nemzethy gecik miatt volt romokban az ország!Ha nincs Rákosi még mindig azon tanakodnának hogy vigyék a troglin a törmeléket!A jóvátételt is fizetni kellet a muszkáknak,ahogy most is az olcsó gázért milliárdókat!
drrotf
Papuskám!Lehet hogy írásos parancs kell a fűtés bekapcsolására?A begyújtási parancsot csak a megyei rendőrkapitányság fogja megkapni, vagy minden rendőrörs, külön, külön, mert hogy a hőmérséklet minden fűtési helyen más és más?Ha fatüzelésű a kályha akkor majd reggelente, úgy mint a Kádár-rendszerben a honvédségnél reggel kiosztja a gazdasági vezető a napi fűtési adagot, hogy az adminisztráció is megtörténjen.Az is lehet, hogy kikapcsolni is csak így lehet majd a fűtést?Fűtési idény végén a kályhákat le kell adni a raktárba, ahol tárolják, esetleg kijavítják a sérült , rosszul működő kályhákat.Vissza jönnek "azok a régi szép idők," s a rendőrségre az újoncok csak úgy tódulnak majd, hogy lássák és tudják ezt a "modern "eljárást!
134.bátor
@Giovanni Alba: Milyen tea? A hèten változtatták meg a törvènyt, már nem jár forró tea a munkavállalóknak!!!
ómió
A rendet főleg odakint kell őrízni? Aha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.