Hadházy Ákos nem tudott bejutni a Parlamentbe, még turistajeggyel sem, Kövér László továbbra sem engedi esküt tenni az ellenzéki képviselőt. 

Hadházy reagált Kövér László kitiltására: "Meglepő, mennyire gyáva a Fidesz"

Fotó: Facebook

Mint ismert, Hadházy volt az egyetlen ellenzéki politikus, aki bojkottálta az Országgyűlés alakuló ülését májusban, ami miatt Kövér nem is titkoltan azzal bünteti, hogy nem engedi esküt tenni. A képviselő az elmúlt napokban a turisták által vásárolható belépővel bejutott ugyan az Országházba, de az sem volt könnyű. 

Hadházy a közösségi oldalán azt is írta, hogy hálás Kövérnek, aki szerinte ezzel „újabb lehetőséget ad, hogy emlékeztessem az embereket arra: a tisztességtelen választás elleni tiltakozásul nem vettem részt az alakuló ülésen”. Szerinte hálásak lehetnek Kövérnek azok az EU-s döntéshozók is, „akikben volt még kétség abban a tekintetben, hogy Magyarország demokrácia-e, ha egy megválasztott képviselőt korlátoznak a jogai gyakorlásában”.

"Meglepő ugyanakkor, mennyire gyáva a Fidesz, nagyon fontos, pozitív visszajelzés ez, mennyire tartanak tőlem”

- tette hozzá Hadházy. 

Forrás: hvg.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@jesz: Neked jó lesz a gecié és a muszka pöcse!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Van az EU parlamenteknek egy szövetsége. Ugye azok már ozgüsítva vannak ? Feltétlenül tudni akell erről mindenkinek, aki a magyar szankciókról dönt, vagy ilyeneket elfogad ! Ez a genya rezsim nem kaphat európai támogatást !
Macskaszem
@Toller Béla: Arról nem is beszélve, hogy nemzeti konzultációt szerveznek Putyin érdekében, egyúttal Európa ellen.
ómió
Meglepő, mekkora hazudozó ez a Hullaházy efftárs!
Németh István
Mivel ez a baromfasz hadházi, szemét sperma hulladék nem tett esküt, ezzel megszegte a választói bizalmát! Mint ilyen nem tett eleget a megválasztott-i mivoltjából fakadó kötelezettségének így mandátumát elvesztve menjen a büdös kurva anyjába! A választói >> remélhetőleg tanultak ebből és legközelebbi választáskor megnézik kire adják a szavazatukat! Mint sima állampolgár viszont azonnal a nemzet lejáratási igyekezete okán azonnal büntetendő állampolgárrá. mi több a nemzet területéről kiutasíthatóvá válik!
Egyszerű a helyzet állapotja >> ezt a jogászoknak írom - tudni illik, hogy >>>
ugyan is mint magyar állampolgárt választották meg! A megválasztásának- pontosabban az azzal járó kötelmeknek - az előzetes elvállalása ellenére - mint magyar állampolgár nem tett eleget, így valójában az állampolgári jogából kötelezettségbe átváltott jogi helyzetéből adódóan annak megszegése okán a társadalomból kiutasítandó! Lehet szopikázni a szavak értelmét! Igaz- e főbarom seggfejek!>>> @Macskaszem: @Toller Béla: @balos:
Németh István
@Macskaszem: te egy külön egy nagy barom seggfej vagy > a nemzeti konzultáció, nem a Putyin megerősítését szolgálja hanem az Európai nemzetek folyamatos és egyre intenzívebb csődbelökését kívánja megakadályozni! Európa fog tönkre menni mert kevésbé valószínű, hogy Berlinben vagy akár Tallinnban, Münchenben, Frankfurtban, Párizsban, stb. gázlelőhelyet találnak kellő mennyiségű olaj kíséretében! Te fosfej barom, fasz sperma szemét, semmi eszed nincs! >> Magyarországra pontosan az Orbáni álláspontok és cselekedetek, gazdaság irányítási adottságok végett egyre jobba figyelnek! Ezzel a nemzeti vélemény nyilvánítással ha minnél nagyobb létszámú lesz, mégiscsak egy NÉP egy NEMZET polgárainak összessége adja a hangja súját! te állatkert! Azt akarod hogy még milliókat öljenek halomra a moslék háborús bűnös agresszorok az USA, az EU vezetése - s mind azért mert a biden-fattyúnak és a soros geciládának ez a mániája! te állatbarom!
bence
kövér Elvtárs aki Hadházy után már csak Gyurcsány Ferenctől retteg a legjobban ! "Iskolázottságát csak a piros pártkönyvének köszönhetően sikerült megszereznie !" Egy ilyen gyáva , félelemtől , rettegő ember ül az Országgyűlés elnöki székében aki semmitől nem riad vissza , hogy az ellenzéket örökre elhallgattassa ! Hadházyban emberére talált !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.