A Fidesz és a KDNP frakciója arra kérte a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt az európai uniós szankciókról – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője a két kormánypárt közös frakcióülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón csütörtökön Balatonalmádiban.

Nemzeti konzultációt indít a Fidesz az Oroszország elleni EU-s szankciókról

Kocsis Máté hangsúlyozta: azért kezdeményezték a nemzeti konzultáció indítását – amelynek középpontjában az energiaszankciók állnak majd –, hogy legyen módjuk a magyar embereknek ebben az ügyben is elmondani, hogy mit gondolnak.

Forrás: MTI

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Es gondolom ezt akarja ez a barom lobogtatni Brusszelben. Ezek a rohadt bolsevik moszkovitak sosem adjak fel a hazaarulast es az Unio bomlasztasat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Az egy dolog, hogy már tavaly nyár végén olyan áremelkedés, infláció volt nálunk, meg történelmi mélyponton lévő forint, hogy csak na, de miért szavazta meg a gazdád a szankciókat, ha utólag megkonzultálja?
Miért hazudja háborús, majd szankciós inflációnak az elbaszott gazdaságpolitikáját?
Hogy lehet, hogy a kormányfő soha, semmiért nem hibás, semmiért nem felel? Csak akkor, ha más a kormányfő.
Megmondom.
Tisztában van a képességeitekkel, pontosan tudja, hogy buták vagytok és mindent, de tényleg mindent bekajáltok.
Nem nagyon érted ezt sem, igaz?
ómió
@Aki Én: Ennyire mellbevágtak téged a covid, a háború, az efftársi "bojkottjaitok" meg még az aszály inflációi is, hogy mindet azonnal a "Zorbánra" hazudd? És a "Zorbán elbaszott gazdaságpolitikája" már egész Európát, sőt, a világ nagy részét is inflációba dönti!? Csak nem a világ ura lett a "Zorbán"!? Legalább "egészségesebbeket" próbálj hazudni, ha más nem jön ki belőled! Efftársilag nem megy!? Amúgy meg, hallottál már olyanról, hogy valaki a saját korábbi döntését megerősítve is szeretné látni!? Még nem? Talán a több olvasás, kevesebb hazudozás segíthetne! Vagy a magadfajta bolsi gyagyásoknál ez totál kizárt!?
117
Ha megint kell nekik székletminta, megkapják, mint üveggolyót.
Aki Én
@ómió: Egész elképesztő, hogy mit össze nem hordasz.
Tavaly ársapka, ma már ,,aszály infláció"?
Arról nem beszélve, hogy az eu-ban mi állunk a legszarabbul.
Te tényleg nem értesz semmit, vagy fizetnek azért, hogy ekkora barmot csinálj magadból?
A stílusodból, egysíkú, fejlődésképtelen szóhasználatodból ítélve, te tényleg ennyire sötét seggnyaló vagy.
Jozefina
Már megint az adófizetők pénzével hazárdíroznak!!! Ezek a "Nemzeti konzultációk" éppen olyanok, mint Putyin népszavazásai a megszállt Ukrán területeken. Mind hamisítottak, félrevezetőek, semmi értelmük!!!
ómió
@Aki Én: Csak nem a "múltat már végképp eltörölted", bolsiék gyagyása!? Helyette meghazudod nekünk, hogy az eu-ban mi állunk a legszarabbul? Ez a Lenin Rendedhez, vagy az 5-éves terved teljesítéséhez kellett, bolsiék fajkreténje!? Sürgesd az agydonorodat, amihez könnyebbség, hogy neked már egy kutyáé is előrelépés lehetne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.