Választás rendje elleni bűncselekmény miatt feljelentést tesz a Jobbik és a párt egy korábbi alkalmazottja ellen Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

"Az újkori magyar demokrácia egyik legnagyobb botránya" – feljelentést tesz a Jobbik ellen a Mi Hazánk
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a politikus ezt azzal indokolta:

tudomására jutott, hogy a 2019-es európai parlamenti választási kampányban a Jobbik egyik alkalmazottjának hangjával, egy nem létező közvélemény-kutató cég nevében hívtak fel tömegesen választókat; azt közölve velük, hogy két párt, köztük a Mi Hazánk támogatottságát két százalékosra mérték, így a rájuk adott voks "elveszett szavazat".

Toroczkai László az esetet

az újkori magyar demokrácia egyik legnagyobb botrányaként említette

hozzátéve, felmerül annak gyanúja is, hogy külföldi titkosszolgálatok is beavatkoztak – akár bűncselekményeket is elkövetve – a magyar választásokba.

A Mi Hazánk elnöke sajtótájékoztatóján elmondta:

egy "névtelenséget kérő volt jobbikos alkalmazott" leveléből származnak a feljelentésében szereplő adatok; ugyanez a forrás azt közölte vele, hogy 2019 elejétől a Datadat Kft. révén kapott a Jobbik "fontos címlistákat".

Toroczkai közölte azt is:

Varga Judit igazságügyi miniszterhez és az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordul amiatt, mert az ugyanezen forrásból kapott dokumentumok arra mutatnak, hogy a Datadatnak és a Jobbik akkori pártigazgatójának is köze lehet ahhoz a tömeges panasztételhez, amely miatt örökre törölte a közösségi médiaszolgáltató az ő több százezer követővel rendelkező Facebook-profilját.

Az egész magyar demokrácia érdeke, hogy ebben az ügyben induljanak eljárások – fogalmazott az utóbbi ügyről a Mi Hazánk elnöke, megjegyezve, ami akkor vele történt, az bárki mással is megeshet a jövőben.

Forrás: MTI

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

117
"Az újkori magyar demokrácia egyik legnagyobb botránya" az, hogy hungarista nácik egy terroristával az élen bekerültek a Parlamentbe!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Újkori demokrácia ? Az meg mi. Itt autokrácia van és választási csalás.
134.bátor
Botrány? A külhoni " levèlszavazatok", a halottak szavazatai, több tucat ember bejelentèsei romos házakba,az nem botrány?
amortizáltok
már csak nem jogfosztottakká degradál egy mocskos bocskoros intézmény ??? neki csak orbán kell nekünk meg egyiktek sem ajla banda, jog már halott ??? akkor huzzatok ti a börtönudvarokra sétálni ott is lehet meg játszadozni vazelin nélkül INDOKLÁS meg para GRAFUS NÉLKÜL SEGGTÖRLŐ PAPIR ÁM.
T-Boly
Ez beszél botrányróóóóóóóóóóóóll?
Köpje már le valaki 3-4 másodpercenként ezt az ostoba elvakult barmot !
A puszta látványa közröhej !
Azt a fontoskodást ! Ne hagyj magamra jóatyám !
Vagyis inkább magamra hagyj,mint ,hogy @Málna: belém habarodjon !
Eladott Ország
Toroczkai (Tóth) Laci! Nem te gyújtattad fel 2006-ban a tv székházat? ! Én úgy emlékszem te vezetted a csapatot, persze Orbán Viktor szerint a baloldal volt!
uploads.disquscdn.com/images/19b4a27f88fd1606eb930ca2c1f3d5d513d0ea8b28cdd65490b4a380883f51be.png?w=800&h=417
Toroczkai (Tóth) László dédapja Tutsek Gusztáv Vazul volt az 1956 utáni perek vérbírája. Apja a rendszerváltás időszakának titkosszolgálati tisztje. Ő maga megváltoztatta nevét...
uploads.disquscdn.com/images/f6fd43593709e2c813cfa17950798875614dda2e2519361041ebc2cb0da13e89.jpg?w=800&h=960
Toroczkai (Tóth) Laci kinyújtott karral „Heil Hitler” egy római sportrendezvényen.
sp-ao.shortpixel.ai/client/q_lqip,ret_wait,w_772,h_513/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/04/20000.jpg
Tóth Laci, te csak egy fideszes popsibuksi vagy.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/279255494_1332547747225129_4278574180535397374_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=vLMj_xcJNg8AX-NKSPH&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9OhDXn1R90UjoYKUep20K1LIRxrRLw5iXLLcgxFvyVaw&oe=63312B41
T-Boly
@Eladott Ország: Igazából nem érdemes erről a hitvány fazonról még szót se ejteni.
Jellemtelen anarchista,aki betolakodott a sok barom jóvoltából az ország házába a fidesz szekerét tolni.
117
"Az újkori magyar demokrácia egyik legnagyobb botránya" az, hogy hungarista nácik egy terroristával az élen bekerültek a Parlamentbe!
Eladott Ország
A magyar demokráciát ilyen rohadt gané', parazita és szarkeverők fasiszták veszélyeztetik mint Torczkai (Tóth) Lacik! A fidesz szatellit csicska pártja!
Nyírfa
Figyeljétek meg, egyszer rájuk fog szakadni a Parlament menyezete. Mind a 134 bátorra és az őket kiegészítő tihazátokra.
És nem fogom sajnálni őket.
ómió
Ugyan már! Ők csak "efftársiasak" voltak!
csak úgy....
@Nyírfa: a parlamentet nem a mészáros és társai húzták föl,- tart az a kupola...,nem ez az elsö kupolda a boltívei alatt..
Aki Én
@ómió: Nem unod még ezt, te elmebeteg komcsicska?
Aki Én
Bárcsak ez lenne az újkori magyar demokrácia egyik legnagyobb botránya.
Boldog lenne a magyarok országa.
csak úgy....
@Aki Én: 13:30 biztos vagy benne,hogy @ómió: ember és nem egy mesterséges unintelligencia?
Aki Én
@csak úgy...: unintelligencia, de nem mesterséges :)
T-Boly
@csak úgy...: a @ómiidióta varánusz,csak egy köcsög.
Na jó,nem közönséges köcsög ! Bolsiköcsög !
ómió
@Aki Én: Már megint a tetves bolsiságod másrahazudási rohama sanyargat téged, bolsiék elmebetege, vagy ez már a magadéi felismerésének a képtelensége nálad!? Bővül az "efftársi sokoldalúságod", bolsiék agyhalottja! ? Sürgesd az agydonorodat!
Nyírfa
@csak úgy...: Ja. A Mészáros-féle építkezések inkább hasonlítanak Déva várára.
Szerény véleményem szerint ez az országház pontosan kifejezi a magyarság megalomániáját, a csak külsőségekben megmutatkozó , nagyság iránti vágyakozásukat.
Ebben az épületben olyan kulturális térnek kellene helyet adni, amely a világ minden tájáról érkező tehetségnek adna bemutatkozási lehetőséget, a népek barátságának lehetne a színhelye mint annak idején a VIT-találkozók.
Szerénység, alázat ugyanúgy nem sajátja a magyaroknak mint a tisztesség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.