Dobrev Klára közösségi oldalán megosztott bejegyzésében írt arról, hogy Roberta Metsolaval, az Európai Parlament jobboldali, kereszténydemokrata elnökével találkozott, hogy beszámoljon neki az Árnyékkormánya megalakításáról.

Jobboldali, kereszténydemokrata vezetővel találkozott Dobrev
Fotó: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselője, a párt árnyék-miniszterelnöke beszédet mond az árnyékkormánya tagjainak bemutatásán a budapesti Off Kultúrszövőgyár Rendezvényközpontban tartott sajtótájékoztatón 2022. szeptember 19-én. MTI/Kovács Anikó

Hiszek benne, hogy Magyarország akkor tud erős lenni, ha szoros szövetségesei vannak Európában. Árnyék-miniszterelnökként az egyik legfontosabb feladatomnak tekintem, hogy visszaszerezzük azokat partneri kapcsolatokat, amelyeket Orbán unióellenes politikája megbontott

- fogalmazott bejegyzésében az árnyék-miniszterelnök.

Új szövetségeket építünk, mert csak így tudjuk elérni azt a közös álmunkat, amit Európai Magyarországnak hívunk

- tette hozzá.

Forrás: Facebook

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Hajrá Klára, nagyon örülök az Árnyékkormánynak, végre ellenzéki párt elkezd politizálni. Egy tárcát hiányolok, nincs külön orbánc és a népes slepp konfiskálási minisztérium.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
Árnyékkormány? Senki által meg nem választott, hataloméhes külföldi ágensek dáridója. Most ezt az új csodareceptet küldték nekik a tartótisztek. Roberta Metsola máltai politikus, aki jelenleg az Európai Parlament elnöke, nagy ívben leszarja, hogy az "Aprócska árnyékbrigád" tagjai mit szeretnének. Áprilisban a nép elzavarta őket kapálni, most dörömbölnek az ajtónkon, hatalmat követelve. Miután a néptől nem kaptak, hát fogták, és kinevezték magukat ennek-annak.
117
@KisTehen: Jé, ide is írtam? Már elfelejtettem.
"Na mindegy, hát így alakult,
Na mindegy, előfordul így vagy úgy."

www.youtube.com/watch?v=GpOPlouOifY
namihami
Viktor, ez még hidegebb kés. Hiszen ezt az ""állítólagos hitsorsosod"" döfte a hátadba.
NKF
Ki nem szarja le.Klárika az aprócska árnyékszék brigád vezetoje.
117
@KisTehen: Ja, nem válaszoltam, mert eredetileg válaszolni akartam, de közben elfelejtettem, amire végig hallgattam a zenét.

Nem, arra gondoltam, Hadházy arra készül, hogy ő lesz az árnyékkormányban az Orbán és Tsai korrupciós ügyeinek kivizsgálásáért felelős miniszteri biztos. De ez nem biztos.
ómió
Na! Már "jobboldali, kereszténydemokrata"-nak álcázott partnered is van az "árnyékban"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.