A nagy kínai beruházások biztosíthatják, hogy Magyarország, a recesszióba hajló európai környezetben egyfajta kivételként, továbbra is növekedési pályán tudja tartani a gazdaságát – mondta Szijjártó Péter helyi idő szerint szerda éjszaka New Yorkban, miután kínai kollégájával egyeztetett.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ez a fajankó nem tudja, hogy Kína nem egy jótékonysági intézmény? Ők amit lehet, lenyelnek. A Budapest-Belgrád vasútvonal építési megállapodását nem értette meg ez a hülyegyerek?
Menjen vissza futsal csapatához és azzal játszon...
117
@Béla333: Neki csak a saját (rejtett külföldi) bankszámlája fontos, és arra rengeteg pénz folyik be most is a kínaiaktól.
Béla333
Ezek a mocskok el akarják adni az országunkat a Kínaiaknak, eladósítanák feléjük, aztán meg megesznek bennünket a Kínaiak.
Mert kell a pénz, ha 2030-ra ki akarja vezetni az országot az Unióból...:

"Szabad Európa: Orbán Viktor szerint 2030-ra el kell gondolkoznunk az EU-tagság értelmén"
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/szabad-europa-orban-viktor-szerint-2030-ra-el-kell-gondolkoznunk-az-eu-tagsag-ertelmen/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.