Az olajárak pénteken a recessziós félelmek és az erősebb amerikai dollár közepette csökkentek.

Putyin alaposan betett Magyarországnak a mozgosítási bejelentésével

Fotó: pixabay.com

Messze már a történelmi csúcsok, de a piacok a még változékonyan viselkednek – írja a Napi.

A háború előtti szintek közelében a kurzusok. Magyarország duplán rossz helyzetben van Vlagyimir Putyin új lépése miatt: a forint gyenge, az orosz olajra Moszkva vet ki extravámot.

Az olajkereskedelemben attól is a kitermelés csökkenésére számítanak, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök új mozgósítási kampányt indított az Ukrajnával folytatott háborújában. Közben az iráni atomalku felélesztéséről szóló tárgyalások nyilvánvalóan megrekedtek.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: napi.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@ómió: Bolsevik, latom szöveg értésben egy szinten vagy a tehénnel.
Ilyen ostoba birkákra van orbannak szüksége, akik gondolkodás nélkül beszopjak a propagandat.
@KisTehen:
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Juhász István
Empirikus / tapasztalati / tényező. Számomra ÉRTHETETLEN... Ha NINCS téma, akkor hetek, lassn hónapok óta megjelenik a Propin, hogy mekkora összeget is kell perkálnia annak, aki a győri kórházban el szeretne búcsúzni a halottjától. Ha ez sem tölti ki a SOROKAT, akkor előveszitek , hogy MEKKORA ÖSSZEGET akar az EU elvonni hazánktól. Jó esetben elolvashatjuk, hogy az úszócsoda... milyen, mekkora összeget kapott. Találni lehet még olyan cikkeket is, amik a választásokat MEGELŐZŐ időszakból maradtak ránk, tehát baromian FIGYELEM FELKELTŐK lehetnek. Nincs a Propin . egy ÚJSÁGIRÓ, aki előszedne - talán a napi politika terén AKTUÁLISNAK MONDHATÓ témákat ? Ha lenne kedvem, még az általam is nagyon tisztelt II. Erzsébet Királynő halálával, temetésével kapcsolatos FRISS hirekhez is könnyedén hozzájuthatok. Tudósithatnátok akár a Szűrös Mátyás általi KÖZTÁRSASÁG kikiáltásáról is, hiszen az is FRISS, NAPI HIR...
ómió
@gina: Bolsi prolik vöröspatkány latrinabúvára! Elmúlasztottak téged leszedálni ott az elmeosztályon? Szólj nekik, hogy már közveszélyes vagy!
gina
@ómió: Unatkozol proli,??? nincs szesz a közeledbe??? szólj OV disznódnak ,talán pottyant egy 5 Ft ost az ilyen haverjainak hahahahhahaha
durbincs
@Emmersson71: aki @simmering73: is ? Azt mért silánykodik itt maga ? bányás csilletöcskölő ?
Emmersson71
@durbincs: A retkes lábú román-cigány anyádat hágd meg a ravatalán!
ómió
@gina: Szarkupac efftársnő! Ne fortyogj, mert csak még jobban bűzlesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.