Mára büszkén mondhatjuk, hogy Magyarország a NATO fontos, jelentős, meghatározó tagja, és ehhez hozzájárult a Magyar Atlanti Tanács emberfeletti munkája is – mondta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a tanács megalakulásának 30. évfordulójára szervezett konferencián pénteken Budapesten.

Biztonságpolitikáért felelős államtitkár: megnőtt Magyarország nemzeti önereje
Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, Székesfehérvár fideszes országgyűlési képviselője a Budapest-Balaton bicikliút legújabb, 27,4 kilométer hosszú, Székesfehérvár-Balatonakarattya közötti szakaszának átadásán, Balatonakarattyán 2022. augusztus 26-án. MTI/Bruzák Noémi

Vargha Tamás hozzátette: az atlanti tanácsnak fontos szerepe volt abban, hogy az 1997-es népszavazáson elsöprő többséggel döntöttek az emberek arról, hogy Magyarország a NATO tagja legyen.

Az államtitkár kijelentette, az euroatlanti térség és Európa biztonságnak legfontosabb letéteményese a NATO, és a gyorsan változó, kiszámíthatatlan, komplex biztonsági környezetben fel is értékelődik a szövetség szerepe. Hangsúlyozta: minden erőt arra fordítanak, hogy megvédjék a magyar embereket, és Magyarország teljesíti azokat a kötelezettségeit, amiket elvárnak tőle a szövetségben.

Sztáray Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium energiaellátásért és biztonságpolitikáért felelős államtitkára köszöntőjében arról beszélt, az utóbbi években megnőtt Magyarország nemzeti önereje, és ezzel jelentősen megnőtt NATO-tagságának hitelessége is.

Forrás: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
"Hallod, Jumbo, mennyire dübörgünk?!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
117
Na, még egy vízfejű idióta fideszes köcsög.

Már hányingerem van a "megvédjük a magyar embereket" dumától.

thumbs.gfycat.com/AnnualQuarrelsomeAbalone-max-1mb.gif
namihami
Akkor most önerősebbek vagyunk!?!?! Valóban, önerősebbek!?!?! AJVÉ!!!
Nessy
@namihami: Hol az a macska... szindróma fidesz berkekben!
amortizáltok
a holnaputáni kilépésig vicces kedvedben lehettél te is ?
Toller Béla
Előugrik egy fogyatékos, és a nemzeti önerőről kezd ömlengeni. Szót szóba ölt. Mit képzelnek azok, aki ezt a kiskupacot odatették, odaengedték, megbízták, meg fogjuk hallgatni ezt a parttalan szövegelést ? Ezt a kisembert tegyétek vissza a tokba, hadd éljen még egy pár napig ...
ómió
Böszme efftársék ezt még a honvédség lenullázásával "abszolválták"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.