A Momentum a Facebookon jelentette be, hogy amennyiben a Fidesz újabb konzultációt indít, akkor a konzultációs íveket országszerte össze fogják gyűjteni és gyújtós gyanánt eljuttatják azt a rászorulóknak.

A Momentum gyújtósnak használná a Fidesz által kiírt nemzeti konzultáció kérdőíveit
Fotó: Facebook/Momentum Mozgalom

„A kormány újabb hazug és demagóg nemzeti konzultációt indít annak érdekében, hogy elfedje, mekkora szociális katasztrófába sodorták az országot”

– írta közleményében az ellenzéki párt. Szerintük újabb feleslegesen elköltött milliárdokat jelent a nemzeti konzultáció, miközben egyre több ember számára napi szintű probléma, hogy be tudja fűteni az otthonát.

– Ha már a kormány valós segítséget nem ad, a sok-sok papíranyag hasznosuljon a legjobban! Ezért a Momentum országszerte begyűjti majd a konzultációs íveket, amelyeket aztán eljuttatunk a rászorulóknak, hogy legalább legyen mivel begyújtani a rezsiválság idején

– írták. Úgy vélik: ezzel „kihozzák a Fidesz propagandájából a maximumot”.

Jakab Péter független országgyűlési képviselő, a Jobbik volt elnöke ennél szűkszavúbban nyilvánított hasonló véleményt a kérdésről:

„Ha jön a Fidesz nemzeti konzultációja, tűzre vele!”

– írta a közösségi médiában.

Forrás: hang.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
Hát WC papirnak kemény,az biztos.Bár amennyire megdrágult az is még e konultációs papirra is ráfanyalodhatunk.Jó lesz begyüjteni.Egyébként met akart Orbán? Hiszen mindent megszavazott,akkor minek ez a népvakítás?Erre van pénz?
izéke
@Havanagi: ha kell wc papír akkor van mit enni? :D infláció,ugyan már,a bevásárlókocsi még mindig 100forintossal megy
jesz
a momentum inkább kussoljon..semmi jelentősége az ittlétüknek, csak a bajt keverik, de még ahhoz sem értenek.
gina
Kár hogy nem jó WC papirnak igy csak megy a kukába,,kinukban már nem tudnak mit kitalálni, el kell vonni a figyelmet a sok aljas primitiv korlátozásokról ,pénzlopásokról. ez most fontos igaz román muzsikus???
kereső
Nem jó a felhasználási ötlet- az a papir nem jó gyujtósnak se!!Össze kell gyüjteni ,leadni kilóra egy újrahasznositást végző gyüjtő telepen. Vannak ilyenek Magyarországon.Lesz belőle "ujrahasznositott" nyomtató papir,vagy valami más- ennyivel kevesebb fát kell felhasználni.
namihami
@kereső: Az ára, az alapanyaga és a helyette legyártandó új papír kiindulóanyagával való takarékoskodás fontosabb, mint néhány begyújtás. És az ellenzéknek így befolyó összegre nem ugathat az Orbán, hogy nyugati támogatás.
ómió
Tudjuk, efftársak! Nálatok a Lenin összes mindenre "feleletet ad"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.