Hadházy Ákos nem tette le az esküt képviselőtársaival 2022. május 2-án, amit meg is indokolt. Álláspontja egyértelmű: a jelenlegi kormány nem tisztességes versenyben nyert a választásokon, becsapta a választókat – állapította meg Márki-Zay Péter.

Márki-Zay Péter felszólította az ellenzéki pártokat, hogy bojkottálják a parlamenti munkátFotó: Facebook/Márki-Zay Péter

Az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje ezért Facebook-oldalán arra szólította fel az ellenzéki pártokat, hogy amíg Hadházy nem tehet esküt, ne vegyenek részt a parlamenti munkában.

Felkérem az esküt tett ellenzéki parlamenti képviselőket, hogy ne asszisztáljanak tovább a Kövér László és a Fidesz által diktált szabályokhoz, amíg Hadházy Ákos, a zuglóiak által megválasztott, egyéni mandátumot nyert képviselőtársuk nem tudja megkezdeni a munkáját

- írta Márki-Zay Péter.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

T-Boly
Nem a szívem csücske MZP,de most igaza van.
Sőt nem csak ebből az apropóból, de folyamatosan alkalmazni kellene a bojkottot. Lehetetlenné kellene tenni minden parlamenti munkát ,mert ez már így nem sokáig mehet.
Mi az isten qrva f@szának ülnek ott ? Díszletnek,pofozógépnek ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@134.bátor: kár,hogy a magyarok fogékonyabbak a fidesztöl gerjesztett álhírekre,mint a józan paraszti eszükre!
-ezt a faxit is sikerült lejáratni fideszéknek, -lassan a gyurcsányon kívül nem marad senkitek, -azzal meg kitörölhetitek..
Macskaszem
Ezek majd biztos bojkottálják. Nem értünk járnak ők a parlamentbe, hanem a pénzért.
jesz
hülyegyerek...a választók nem erre szavaztak!..
Béla333
"Felkérem az esküt tett ellenzéki parlamenti képviselőket, hogy ne asszisztáljanak tovább a Kövér László és a Fidesz által diktált szabályokhoz, amíg Hadházy Ákos, a zuglóiak által megválasztott, egyéni mandátumot nyert képviselőtársuk nem tudja megkezdeni a munkáját
- írta Márki-Zay Péter."

Minden normálisan gondolkodó ellenzéki érzelmű ember egyet tud ezzel érteni!
Yoda69
Ezzel a felvetéssel egyet lehet érteni es jogos is. A DK is folyton hangoztatja, hogy törvénytelen az orban kormány, ami igaz is. Remélem kiállnak Hadhazy mellett.
T-Boly
Nem a szívem csücske MZP,de most igaza van.
Sőt nem csak ebből az apropóból, de folyamatosan alkalmazni kellene a bojkottot. Lehetetlenné kellene tenni minden parlamenti munkát ,mert ez már így nem sokáig mehet.
Mi az isten qrva f@szának ülnek ott ? Díszletnek,pofozógépnek ?
Clavigo
Mzp..." Az ellenzéket akarom leváltani.."..Sikerült te f@sz.. Nem kellene már ugatni ,észt osztani a partvonalról ... Nélküled is qrva gyengén muzsikálnak...Húzz el,dugulj el,,te Pöcs.
dr. prédikátor
MZP ELSŐ ÉRTELMES MEGNYILVÁNULÁSA!!! A FASZ KUKA ELLENZÉK MEG MÉLYEN KUSSOL!!! MÁR RÉGEN EZT KELLETT VOLNA TENNI!!!
Apfelbaum
80% a fidesz zsebében van ,a többi megélhetési politikus,az egy ember pedig már régóta azt teszi, Hadházi aki egyedül ellenzék
csak úgy....
@T-Boly: ti azért fogjátok az életeteket az orbáni szarságban leélni,mert nektek csak 1 db. szívetek csücske lehet! " Mzp..." Az ellenzéket akarom leváltani.."..Sikerült te f@sz.. Nem kellene már ugatni ,észt osztani a partvonalról ... Nélküled is qrva gyengén muzsikálnak...Húzz el,dugulj el,,te Pöcs."
-ti így gondoolkodtok...,amivel soha nem mentek semmire! bocs- @Clavigo: de ez a titka mindennek.
Pálinkás Pál
jobb ha a maki meg sem szólal...kérdezném az itt áradozókat...ha az ellenzéknek csúfolt szarhalom nem jár be, mi fog változni?...jelen állás szerint a fidesznek, még ha nem lenne vészhelyzet...akkor sem lenne semmi szüksége az ellenzéki képviselők jelenlétére,hogy bármit megtegyen...akkor kellett volna az utcán eldönteni a dolgot, az elején...amikor átszabták a választási határokat...meg állampolgárságot adtak a parazitáknak...Fletó és még két ember szavazott nemmel, a többi becsicskult...nos...azóta én az összes képviselőt szarhalomnak tekintem...
csak úgy....
@Apfelbaum: én biztos vagyok benne,hogy mzp. sincs a fidesz zsebében!- gyurcsányért nem tenném tüzbe a kezem...
fideszék a mai napig nem számoltatták el,pedíg ígérték! :)
kereső
Be sem kellett volna ülniük. Azért megkérdezném tőlük, hogyan érzik magukat az eu parlamentjének jelentése utn- Magyarország nem demokratikus jogállam.Hogyan gondolják , milyen szerepet szánnak maguknak egy diktatórikus rendszerben-mi eddig hiába mondtuk- és hogyan képzelik el az "együttmúködést" azok után, hogy az állampárt és a kormány nyiltan a terrorista lator állam oldalára állt. Ideje lenne "áldozatot" hozni a magyar demokráciáért.
Totem
@csak úgy...: humoros kedvedben vagy, MZP hataloméhségében nagyon is a FideSS javára játszik. Gyurcsány nemrég írt róla, hogy szerették volna "elszámoltatni", csak nem volt miben, ugyanis hazug rágalom volt, amit ráfogtak.
rokker33
És ki az a szarházi Ákos? Volt lehetősége letenni az esküt májusban ,de nem tette! Nehogy már 1 képviselő miatt ne haladjon a munka, mert ez a senkiházi nem volt hajlandó bemenni arra az 1 órára! Jól teszi kövér hogy nem engedi, majd ha lesznek elegen ,akkor leteheti a hercegnő is a parlamenti szabályoknak megfelelően a hazugságát!Addig vágja a lópatákat szaporán, mert a végén még éhen döglik :)
kormanyos63
MZP csak ne szólítson fel senkit semmire, inkább húzzon el a büdös picsába!
MZP már bukott "messiás" kvegy politikai hulla!
Az ő vezetésével bukott meg csúfosan az ellenzéki összefogás, sosem volt alkalmas arra hogy leváltsa az orbán rezsimet!
Biztos vagyok benne, hogy a felhívását senki nem fogja megfogadni, de azért azt hozzátenném hogy Kövér elvtárs, ez a mocskos komcsi aljas módon nem engedi hogy Ákos letegye az eskűjét, és gyakorolhassa parlamenti képviselői jogait!
Ha bojkottálná az ellenzék a parlamenti munkát(nem fogják) akkor sem történne semmi, a fidesz-KDNP moslékkoalició legfeljebb egy jót röhögne!
134.bátor
@csak úgy...: Saját magát járatta le,a fidesz segîtsègèvel lett jelölt! Nem kellett ehhez senki,elintèzte ő magát,meg az ellenzèket is.
csak úgy....
szösszenetek egy más világból,akik mindenkinek hisznek csak nem az arra érdemeseknek! :)
én nem kívánom nektek ,de ti a butaságaitok miatt hamarosan szopni fogtok...
"És ki az a szarházi Ákos?" :) a buta paraszt -prolik védelmezöje, akiket jobb es egyszerübb átbaxni mint megvédeni...
bencemacska
Ha nem vettél volna Fidelitasz szavazatokat, és nem tudtad volna "leváltani az ellenzéket", akkor most - minimum - annyi ellenzéki képviselő lenne a parlamentben, amennyivel már beleszólhatnának kövér eftárs szemétkedésébe.
És bent lehetne az ülésteremben az általam IS megválasztott egyéni képviselő is.
verőce21
Gyerekek szívassátok csak egymást ott az ellenzéki oldalon...! És a Fidesz csak megy előre a 3/4 felé...!
kormanyos63
@verőce21: Sajnos, hogy rohadnának már meg...a börtönben!
csak úgy....
@verőce21: miért ne menne, ha a hozzád hasonló bolondok nem érik föl ésszel a következményeket! :)
verőce21
Nagy jövőt látok a Fideszben...!
Mára kinőtték a gyerekcipőt, nagy dolgok várnak rájuk..., rajtuk Európa szeme, bennük a világ reménysége...! :)
verőce21
@csak úgy...: Te csak maradj meg MZP seggnyalónak...!
Küldjétek neki a pénzet továbbra is...!
balos
@T-Boly: Ezzel a tetű beismerte,hogy a fideSS előre kifizette neki a "bánat" pénzt!Mert most kistafirozva már nyeregben van a többi alkesz ellenzékivel szemben!
Peller Anikó
@kereső: Áj beg ju pádn, mi történne ha az ellenzék nem menne be a parlamantbe??

- Semmi.

Parlamenti munka most sincs, a fideszgeci népviselet amikor kell megnyomják a gombot azt hazamennek. Az ellenzék akármit tehet, semmi hatása nincs a döntéshozatalra, mert a döntés orbán agyában születik meg. A legkirívóbb esetben ott ülhet még a nyunyóka, a káslerzseni vagy a bü miniszter aa sintér úr is.

A legkifejezettebben pedig az ellenzék semmiképpen nem képes lehetetlenné tenni a parlamenti munkát ebben a rendszerben, mert leszarják. Ebben a rendszerben.
kormanyos63
@verőce21: Úgye csak vicceltél???
Mert ha komolyan gondoltad azt amit leírtál, akkor te egy komplett idióta vagy!
A fideszes vezetőknek, és a csuti pszichopata lótolvaj törpediktátornak már régen börtönben volna a helyük(életfogytiglan), teljes vagyonelkobzással, Magyarország kifosztásáért, tönkretételéért, és hazaárulásért!
Utána pedig mehetnek a történelem szemétdombjára, annak is a legaljára!
A méltó helyük ott van, ez nem is kérdéses!
csak úgy....
@verőce21: a hatalmas eltérés közted és köztam,hogy én nem nyaltam soha senki seggét.., ellenben veled ,mert neked a símulékony,nyalafinta stílusoddal az nagyon megy!
csak úgy....
@Totem: @134.bátor: közben a fideszes @verőce21: itt röhög rajtatok,hogy fideszék ismét kipipáltak valakit,maradt a gyurcsány... :) amiben ti szenvedtek, az több mint szeleburdiság...
vitriol
Nem emlékszem, hogy pontosan hány szavazattal választottuk meg Hadházy Ákost, de azt tudom, hogy fölényes győzelmet aratott, melyre senki nem szolgált úgy rá addigi munkájával, mint ő!. Igaz, hogy késlekedett letenni az esküt, de ezzel ő is azt a véleményt fejezte ki, mint a DK, vagyis, hogy a fidesz csalással és érdemtelenül győzött. Állítólag a teljes ellenzék ezen a véleményen volt akkor, tehát most sem kéne homokba dugni a fejüket és ki kéne állni H.Á. mellett! Mellesleg azok a választók /magam is!/ most képviselet nélkül maradtunk kövér elvtárs bosszúhadjárata miatt! Egy jó ügyvéd beperelhetné már ezt az istencsapása házmestert!
Yoda69
@Pálinkás Pál: Sokat valoban nem szamitana, de azert lenne nemzetkozi visszhangja. Ez most pont "jol jonne" a gecinek, igy az unios penzek odaitelese elott.
Istenakinincsen
Kellenek nekünk politikusok? Minek? Ezek mind rajtunk élősködnek!
Politikusok nélkül nem lenne megosztott jobb és baloldal...maradhatnánk emberek, akik boldogan élnek amig...
Hozzáértő szakembereknek kellene vezetni egy országot, de sajnos ez még nagyon távoli lehetőség. Amig a politikai megosztottság a parlamenti patkóban nem oszlik annyi egyenlő részre ahány "párt" van addig nem várható el jó döntés.
Először az egypártrendszert kell megszüntetni, utána a többpártrendszert mert az sem jó.
Pillanatnyilag MZP sokat fejlődött, nem tud már a fideSS propaganda fogást találni rajta, ezért támadják hátulról hazugságokkal és perekkel. Remélem jóban vannak Hadházyval és Jakabbal, meg Juhász Péterrel és még sokan másokkal:)) ...akik ezt a nyomorék kormányt le tudják váltani.
Málna
@vitriol: Dehát Hadházy miatt maradtunk képviselet nélkül...Ő nem tette le az esküt, amikor kellett volna.
verőce21
@csak úgy...: Te egy gátlástalan MZP seggnyaló, támogató és agitátor vagy a kezdetek óta, csak jól szeretnéd álcázni...!
De csak hozzá hasonlóan zavart elméjű vagy...!
terlasz
Különc, mint az unokatesója, így aztán nem töri magát érte senki sem.
Istenakinincsen
Fosnak tőle nagyon! Ezért akarják eltakarítani! mint a Jakabot és a Hadházyt.
kereső
@Peller Anikó: Mi történne? Talán látnánk az ellenzéktől némi gerincet.
NKF
Én felszólítom MZP,hogy húzzon a büdös pi,,ába és vigye magával az unokatestvérét is!!!
ómió
Helyes! Legalább nyugodt munka folyhatna!
T-Boly
@verőce21: nyádba megyen a fidesz,meg hátra ! Köcsög !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.