A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást folytat Nagy Diána Szindi (14 éves), Nagy Jázmin Kamilla (6 éves), Nagy Dorina Hanna (4 éves) és Marinka Kálmán János (15 éves) eltűnése ügyében.

Négy gyermekével együtt tűnt el egy újszászi férfi
Fotó: police.hu

A fiatalkorú testvéreket a Szolnoki Járási Hivatal mint gyámhatóság nevelésbe vette, azonban a gondozási helyre történő szállításuk meghiúsult, mivel 2022. szeptember 6-án édesapjuk Nagy Kálmán ismeretlen helyre távozott a gyerekekkel együtt újszászi otthonukból. Felkutatásukra tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Az eltűnéskor viselt ruházatuk nem ismert.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Nagy Diána Szindit, Nagy Jázmin Kamillát, és Marinka Kálmán Jánost felismeri, vagy tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Forrás: police.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Galway
@Pálinkás Pál: Tedd el szépen az emlegetett testrészedet és figyelj! Ma külföldre utazunk. Egy másik EU-s országba. Foglaltam szállást. Két nyugdíjas értelmiséginek (a férjem nevében még a Dr. is ott virít) nemigen nyílnak meg a szívek és a hotel/szállásajtók, ha magyar. Már a tavasszal is kishíján elzavartak minket egy olasz sziget fővárosából, most meg egy északi ország szállásadói hajtottak el, pattintottak le, csak azért, mert onnan jövünk, ahonnan.
Ez a cigányember nem hagyta, hogy elvegyék tőle a gyerekeit. Azt, hogy miért akarták elvenni, az nem derült ki. A "a gondozási helyre történő szállításuk meghiúsult" De szép kifejezés! Mint a vágóhídra történő szállítmányozás... mint a koncentrációs táborba történő transzport!

Gondolom, az a négy kis cigó annak az ötödiknek hiányzik/hiányozna, aki az apjuk. És szintén cigó.
(egy volt tanítványom Magyarországon szintén csak egy cigó volt. Ma Nyugat-Angliában megbecsült szakmunkás egy vietnámi feleséggel és két helyes kis "kevertfajú" fiúcskával)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@r2d2: Az felétek szokás, Illiberálisztánban divat a szájerozás, smittelés és egyéb konzerv népszopások :P

www.youtube.com/watch?v=AwG4HfLgQKw
r2d2
@Emmersson71: Megragadott téged ez a videó! Csak rajta! Szaxizz tovább! A hangszeres játék neked úgyis jól megy!

kepfeltoltes.zapto.org/public/20220928082618emmersson.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.